Pamela Anderson: Η απάντησή της στον πρώην σύζυγό της (pics)

Συνέχεια στο σίριαλ του γάμου-εξπρές και του διαζυγίου που ακολούθησε, δίνει με ανάρτησή της στο Instagram, η Pamela Anderson.

Η Pamela Anderson, η οποία παντρεύτηκε τον παραγωγό Jon Peters στις 20 Ιανουαρίου στο εξωτικό Μαλιμπού, χώρισε λίγες μόνο ημέρες αργότερα, όπως αποκάλυψε με δήλωσή της στον Hollywood Reporter. Η 52χρονη πρωταγωνίστρια του Baywatch φαίνεται πως δεν «δέθηκε» επίσημα με τα δεσμά του γάμου, καθώς δεν είχαν συμπληρωθεί τα απαραίτητα έγγραφα προκειμένου να καθίσταται η ένωση νομικά έγκυρη.

Η Pamela Anderson χώρισε τον Peters ή ο Peters την Anderson;

Το δράμα του διαζυγίου όπως είναι φυσικό απασχόλησε τα μέσα ενημέρωσης σε όλο τον κόσμο, με τα δημοσιεύματα να παρουσιάζουν διαφορετικές πτυχές της υπόθεσης, όπως τις παρουσιάζουν οι δύο πλευρές. Η 52χρονο Pamela Anderson ισχυρίστηκε πως ήταν εκείνη που έδωσε τέλος στον γάμο, ωστόσο ο 74χρονος παραγωγός την διαψεύδει με πληροφορίες που δημοσιεύει το Page Six.

Ο Jon Peters ισχυρίζεται πως ένιωσε έντονη την πίεση από την σχέση του με την Pamela Anderson και γρήγορα συνειδητοποίησε πως μαζί της δεν θα μπορούσε να έχει την ήσυχη ζωή που επιθυμούσε. Έτσι, ο ίδιος υποστηρίζει πως της πρότεινε να χωρίσουν οι δρόμοι τους και εκείνη να επιστρέψει πίσω στον Καναδά.

Βέβαια, τα λεγόμενα του Peters έρχονται μάλλον σε αντίθεση με άλλες πληροφορίες που διέρρευσε ο ίδιος ο 74χρονος, αναφορικά με δάνειο 183.250 ευρώ, το οποίο παραχώρησε στην χρεοκοπημένη σταρ του Χόλιγουντ, Pamela Anderson. «Τα πλήρωσα όλα και αυτό είναι το ευχαριστώ» έλεγε ο Peters και συνέχιζε: «Δεν υπάρχει πιο τρελός από έναν γέρο τρελό». Η ίδια η Pamela Anderson βέβαια αρνήθηκε τις κατηγορίες λέγοντας πως «οι ισχυρισμοί είναι εντελώς λανθασμένοι και γελοίοι».

Ρamela Anderson: Ο γάμος ήταν ένα τρομερό λάθος

Σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον της Pamela Anderson, η ηθοποιός φαίνεται να μετανιώνει την απόφασή της, την οποία και πήρε μόλις 3 μέρες αφότου γνώρισε τον Jon Peters. Ο παραγωγός της έκανε πρόταση γάμου κάπως αυθόρμητα, όσο αυθόρμητη ήταν και η απάντησή της.

Ωστόσο, σύντομα η Anderson συνειδητοποίησε πως ο 74χρονος υπήρξε «αυταρχικός» και «ιδιαίτερα επικεντρωμένος στην διασημότητά της», ενώ εκείνη αποζητούσε να βρει την ηρεμία της μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Επιπλέον, η Pamela Anderson υποστηρίζει πως την επομένη του γάμου τους, εκείνος την καλούσε προκειμένου να της προτείνει νέο ρόλο για κάποια ταινία όπου εργαζόταν.

Δείτε την ανάρτηση:

Η Pamela Anderson έδωσε συνέχεια στο δράμα, με μια ανάρτησή της στο Instagram όπου, παρότι μιλούσε γενικά και αόριστα, έδινε την δική της εκδοχή για την υπόθεση.

«Φέρουμε όλοι το μερίδιο ευθύνης που μας αναλογεί σε αυτόν τον τρελό κόσμο. Εφόσον παλεύουμε είμαστε ζωντανοί. Εφόσον αναγνωρίζουμε την παράνοια, παραμένουμε λογικοί. Είναι καλύτερο να προδοθείς, παρά να μην εμπιστεύεσαι, καλύτερα να απογοητευτείς, παρά να μην αγαπάς. Μην τρέχεις μακριά από τον πόνο, απλά αντιμετώπισέ τον, επίτρεψέ του να υπάρχει και θα περάσει. Και θα έχουμε ωριμάσει για το επόμενο επίπεδο», έγραφε.

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: