Oscars 2020: Μια ανάσα πριν την απονομή, το News2U σε ταξιδεύει στο Χόλιγουντ όπως δεν το έχεις ξαναδεί (gallery)

Στους 11 βαθμούς αυτήν την Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου η θερμοκρασία, οπότε και θα λάβουν χώρα τα Όσκαρ στην «Μέκκα των ονείρων», τη «βιομηχανία των ονείρων», όπως λέγεται Χόλιγουντ και το News2U δεν ταξιδεύει πρώτη φορά εκεί.

Η φωτ. εξωφύλλου καλοκαιρινή, η gallery εντός απ' τον ειδικό συνεργάτη του site στις ΗΠΑ στις διακοπές των Χριστουγέννων. Όπως βλέπετε, τα πάντα όλα είναι στολισμένα εκεί. Η συλλογή μας, όμως, απ' τον «πλανήτη-Χόλιγουντ» είναι παντός καιρού γιατί ομολογουμένως είναι αγαπημένος προορισμός. Όχι μόνο για τη μοναδική κινηματογραφική «εσάνς», αλλά και για την ικανοποίηση που προσφέρει στον ταξιδιώτη.

Πέρα απ' τα στούντιο, λοιπόν, που σε ταξιδεύουν απ' την εποχή του Μέγα Ναπολέοντα ως το 2100 με τη space φύση, αλλά και τ' αναγεννησιακά, τ' αρχαιοελληνικά, αυτά που μοιάζουν λες και ξεπήδησαν απ' την έρημο της Νεβάδα, υπάρχει και πολύ fun στο Χόλιγουντ.

Αξιοθέατα που αξίζει να χαζέψεις, είτε είσαι καλεσμένος στα Όσκαρ, είτε όχι.

Ποια είναι αυτά; 
  • Η ακτή Χόλιγουντ, με 67 εστιατόρια πλησίον όπου μπορείς να γευτείς τα πάντα - κυριολεκτικά.
  • Το πάρκο West Lake. Θα ηρεμήσεις στη φύση, θα πιεις το καφεδάκι σου και θα φωτογραφήσεις και σπάνια πουλιά!
  • Το πάρκο Charnow, όπου επίσης θα επιδοθείς σ' ένα σωρό outdoor activities και θα το απολαύσεις. Καιρού επιτρέποντος βεβαίως. Το συγκεκριμένο hot spot του Χόλιγουντ μάλιστα είναι το πιο cool μέρος για τα παιδιά! Ο τοίχος αναρρίχησης ήταν εκπληκτικός.
  • Las Olas Boulevard Στη λεωφόρο θα βολτάρεις ατελείωτα. Η αίγλη στο απόγειό της και οι επαύλεις απλά παντού.
  • Το Αρχαίο Ισπανικό Μοναστήρι Είναι σκέτο όνειρο και εννοείται, εδώ, μετά από ειδική άδεια, έχουν πραγματοποιηθεί γυρίσματα πολλών ταινιών - και blockbusters.
  • Το Seminole Hard Rock Hollywood Casino - για να δοκιμάσεις την τύχη σου! Επίσης, αν πεινάσεις 17 εστιατόρια είναι πλησίον.
TIP

Το κόλλημά μας με τα στούντιο της Unιversal δεν είναι τυχαίο. Είναι εκ των παλαιότερων, απ' τα πιο θεαματικά, ενώ το 2008 είχαν καεί.

ΕΧΤRA TIP

Εννοείται, υπάρχουν άπειρα μέρη για να καταλύσεις. Στις δικές μου φωτ., btw, στην τελευταία άβαφη κι εντός ξενοδοχείου, σε αυτήν του cover και πάνω-πάνω, βαμμένη, πανέτοιμη για photoshoot.

Με το καλό και η απονομή και να σας πω εδώ, για φινάλε ότι πολύ μου λείπουν τα Oscar parties που διοργάνωνε μια φορά κι έναν καιρό το -τότε- Filmnet, ενώ στα ηνία της Επικοινωνίας και των Δημοσίων Σχέσεων ήταν η Ράνια Μελίτα. Τότε όλοι φοράγαμε τα καλά μας και πηγαίναμε σαν τρελοί στις φιέστες του. Ηθοποιοί, σκηνοθέτες, τραγουδιστές, δημοσιογράφοι, επιχειρηματίες. Αυτά όμως ανήκουν στο παρελθόν και καθώς φαίνεται, ανεπιστρεπτί. Τώρα πια, «στεγνά» TV.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U.GR ΣΤΟ INSTAGRAM