J.Lo: Σέξι κι όποιος αντέξει στα Όσκαρ (pics)

Η Jennifer Lopez ξέρει πώς να διασκεδάζει και το απέδειξε την βραδιά των Όσκαρ 2020 φορώντας για το πάρτι που ακολούθησε μετά την τελετή ένα φανταχτερό και σέξι κοκτέιλ φόρεμα.

Η 50χρονη J.Lo, αν και ήταν υποψήφια για το βραβείο Β΄ Γυναικείου Ρόλου στις Χρυσές Σφαίρες, στα Critics’ Choice Awards και τα Screen Actors Guild Awards για τη συμμετοχή της στην ταινία «Hustlers», δεν κατάφερε να κερδίσει μία υποψηφιότητα στα Όσκαρ 2020 που απονεμήθηκαν χθες βράδυ. Κατά πολλούς αδίκως.

Αυτός πιθανότατα ήταν και ο λόγος που κανείς δεν είδε τη Λατίνα σταρ και τον σύντροφός της, Alex Rodriguez, ούτε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ 2020 ούτε στην τελετή.

J.Lo: Στο πάρτι των Όσκαρ 2020 με φανταχτερό φόρεμα

Και μπορεί να σνόμπαρε την τελετή, η Jennifer Lopez ωστόσο πήγε σε after – party των Όσκαρ 2020 και αποκάλυψε στους ακόλουθούς της στο Instagram το σέξι και φανταχτερό φόρεμα που επέλεξε να βάλει.

«Χορέψτε όλη τη νύχτα, ζήστε της ζωή σας, και παραμείνετε νέοι στη σκηνή», έγραψε ήταν το σχόλιο που συνόδευε μία από τις φωτογραφίες που δημοσίευσε στο Ιnstagram η Jennifer Lopez.

 

Με αποκαλυπτικό ντεκολτέ και ένα σκίσιμο μέχρι τη μέση που τόνιζε το καλογυμνασμένο της σώμα η Τζένιφερ Λόπεζ έκανε σίγουρα μία από τις πιο σέξι εμφανίσεις στο after – party των Όσκαρ 2020.

Υπενθυμίζεται ότι η Lopez είχε προκαλέσει ποικίλα σχόλια για την εμφάνισή της στο Super Bowl στο πλευρό της Shakira, στα οποία απάντησε κάνοντας λόγο για «ηλιθιότητες».

Δείτε τις φωτογραφίες:

https://www.instagram.com/p/B8YJsj_Br_K/?utm_source=ig_embed

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

AΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ ΣΤΟ INSTAGRAM