Bradley Cooper-Renee Zellweger: Εννέα χρόνια μετά το τέλος της σχέσης τους, ξανά μαζί (pics)

Μια γλυκιά και τρυφερή στιγμή μοιράστηκαν οι Renee Zellweger και Bradley Cooper στην χθεσινή τελετή απονομής των Όσκαρ 2020, 9 χρόνια μετά τον χωρισμό τους.

Οι δύο διάσημοι ηθοποιοί φωτογραφήθηκαν να συνομιλούν κατά την διάρκεια της τελετής των Όσκαρ, στην οποία η ηθοποιός έλαβε το βραβείο Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στην ταινία «Judy» ενώ ο Bradley Cooper ήταν υποψήφιος για την παραγωγή της ταινίας «Joker» που χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο στον Joaquin Phoenix.

Renne Zellweger και Bradley Cooper ήταν ζευγάρι για δύο περίπου χρόνια και συζούσαν προτού τελικά χωρίσουν τον Μάρτιο του 2011. Θυμίζουμε πως ο Bradley Cooper χώρισε το περασμένο καλοκαίρι με την σύντροφό του Irina Shayk, φουντώνοντας την φήμη για σχέση του με την Lady Gaga, μετά τις τρυφερές στιγμές που μοιράστηκαν στην σκηνή των Όσκαρ.

Τι είχε δηλώσει ο Bradley Cooper για την Renee Zellweger

Ο Bradley Cooper είχε δηλώσει στο Entertainment Tonight για την Renee Zellweger το 2010:

«Δεν μπορώ να πω αρκετά γι’ αυτήν. Απλά την αγαπώ. Μου άρεσε να παίζω με αυτήν. Μπορώ να μάθω τόσα πολλά από εκείνη», αναφερόμενος στην ταινία που συμπρωταγωνίστησαν, το «Case 39». Και οι δύο, εκείνη την εποχή, είχαν μόλις βγει από σύντομους γάμους. Ο Bradley Cooper χώρισε από την ηθοποιό Jennifer Esposito μετά από 4 μήνες παντρεμένοι και η Renee Zellweger μετά από έναν επίσης 4 μηνών γάμο με τον τραγουδιστή της κάντρι, Kenny Chesney.

Τον Ιανουάριο του 2012 μάλιστα, η Renee Zellweger δεν παραβρέθηκε στις Χρυσές Σφαίρες, καθώς ο Bradley Cooper θρηνούσε τον θάνατο του πατέρα του, Τσαρλς, που πέθανε από καρκίνου του πνεύμονα, σύμφωνα με το E!. Αλλά, όπως ανέφερε μια πηγή στο Us, η σχέση τους κατέρρευσε υπό το βάρος της ανερχόμενης καριέρας του Bradley Cooper.

Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο διάσημος ηθοποιός συναντιέται με μία από τις πρώην του. Νωρίτερα φέτος, ο Bradley Cooper και η πρώην του Irina Shayk, συναντήθηκαν στο πάρτι της Vogue και των Tiffany & Co μετά την τελετή απονομής των BAFTA, και φωτογραφήθηκαν μαζί. Η Irina Shayk, λίγο καιρό πριν είχε δηλώσει: «Νομίζω ότι σε όλες τις καλές σχέσεις κουβαλάς μαζί σου τα καλύτερα και τα χειρότερα του εαυτού σου – είναι απλά η ανθρώπινη φύση. Δύο σπουδαίοι άνθρωποι δεν χρειάζεται απαραιτήτως να είναι και ένα καλό ζευγάρι».

Δείτε τις φωτογραφίες:

 

Φωτογραφίες: AP

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM