Ορφέας Αυγουστίδης: Θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει ο εν δυνάμει μπαμπάς Ορφέας Αυγουστίδης, καθώς η σύντροφος του αναμένεται να φέρει στη ζωή το πρώτο τους παιδί.

Ο γνωστός ηθοποιός Ορφέας Αυγουστίδης ετοιμάζεται να γίνει για πρώτη φορά μπαμπάς σε τρεις μήνες από τώρα, καθώς η σύντροφός του Γεωργία βρίσκεται στον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το ζευγάρι προτιμά να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ενώ ο ηθοποιός έχει εξηγήσει τον λόγο σε παλιότερη συνέντευξή του:

«Να γιατί δεν μιλάω για την προσωπική μου ζωή: Αν απαντήσω μία φορά, θα πρέπει να απαντάω για πάντα. Εδώ και αρκετά χρόνια είμαι συνεπής σε αυτό. Θεωρώ ότι δεν αφορά κανέναν, είναι μία πληροφορία που θα τη χέσει αυτός που θα τη φάει σε κλάσματα δευτερολέπτου. Είναι η χειρότερη τροφή που μπορείς να φας. Χειρότερη από τα McDonald’s. Δεν θα σου δώσει καμία ενέργεια αυτή η πληροφορία. Έχει πλάκα γιατί ούτε οι δημοσιογράφοι αυτού του τύπου ασχολούνται με μένα»

Ωστόσο, πριν μερικούς μήνες ο Ορφέας Αυγουστίδης είχε δηλώσει:

«Όταν είσαι με έναν άνθρωπο για χρόνια, προφανώς και είσαι γιατί κάποια πράγματα είναι ωραία που τα μοιράζεσαι. Κάποια κοινά έχεις βρει, κάπου αλλού που σου λείπει σε συμπληρώνει. Αυτό είναι μια ολόκληρη χημική αντίδραση. Μαζί τα ευχαριστιόμαστε όλα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM