Η Νικολέτα Βλαβιανού στην εκπομπή «Dot»

Η Νικολέτα Βλαβιανού μιλά για τις αποκαλύψεις στο χώρου του θεάτρου, τα κυκλώματα, τη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη, τον δικό της 15ετή εργασιακό αποκλεισμό, αλλά και τον έρωτα της με έναν Νορβηγό

Καλεσμένη των DOT ήταν η ηθοποιός Νικολέτα Βλαβιανού και όπως ήταν αναμενόμενο σχολίασε τα όσα ακούγονται το τελευταίο διάστημα για τον χώρου του θεάτρου, ενώ αναφέρθηκε και στην 5χρονη συνεργασία της με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Επιπλέον, έκανε λόγο για τα κυκλώματα που υπάρχουν στο χώρο και απομακρύνουν όποιον τους πάει κόντρα, καθώς και στον δικό της 15ετή εργασιακό αποκλεισμό.

«Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη»

Πιο συγκεκριμένα, η Νικολέτα Βλαβιανού είπε: «Εγώ δεν είχα πρόβλημα με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Κάποια στιγμή υπήρξε μία δικαστική διαμάχη με έναν φίλο μου κι επειδή διάλεξα στρατόπεδο με πήραν τα σκάγια με αποκλεισμούς. Με πήρε η μπάλα. Ίσως έτσι σκέφτονται οι άνθρωποι που δεν μιλάνε γιατί φοβούνται τον αποκλεισμό, να μην μπορούν να βρουν δουλειά. Μου έκλεισαν τις πόρτες. Το έμαθα αργότερα. Δεν ξέρω από ποιον προήλθε αλλά δεν ήταν μία ευχάριστη ατμόσφαιρα».

«Ο δικός μας ο χώρος ξέρει»

Και συνέχισε λέγοντας: «Να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Ο δικός μας ο χώρος ξέρει. Έπεσα από τα σύννεφα με τις ακρότητες, για τα κρατικά θέατρα. Έκλαιγα διαβάζοντας αυτή την καταγγελία. Είναι τρομερές οι καταστάσεις που ζούνε οι ηθοποιοί. Οι ηθοποιοί, είναι καλοί άνθρωποι, περίεργοι, μπερδεμένοι, γι΄αυτό και είναι καλλιτέχνες».

«Εμένα ο δικός μου ο δάσκαλος είχε άλλη τακτική»

«Η λεκτική βία είναι η παιδαγωγική που έχουμε μάθει μέχρι τώρα του στιλ πρέπει να σπάσεις το “εγώ” σου κι ο τρόπος να το σπάσεις είναι να αρχίσεις να αυτοαναιρείσαι αλλά δεν υπάρχει όριο. Εμένα ο δικός μου ο δάσκαλος ο Δημήτρης ο Οικονόμου είχε άλλη τακτική. Όμως, όταν βγήκα στη δουλειά τον έπαιρνα κάθε μέρα κι έκλαιγα», εξομολογήθηκε η ηθοποιός

«Γνωριστήκαμε στην Πάτμο, αυτός ήταν Νορβηγός»

Τέλος, κάνοντας μια αναδρομή στο παρελθόν της αποκάλυψε: «Παντρεύτηκα έναν Σκανδιναβό. Γνωριστήκαμε στην Πάτμο, αυτός ήταν Νορβηγός. Τον είδα στο βαπόρι κι άρχισε να μου λέει διάφορα κι έλεγα “τι βλάκας είναι αυτός”. Μετά γύρισε στην πατρίδα του και ξανά ήρθε. Ήταν ζωγράφος και διαφημιστής. Κάποια στιγμή ήθελε να πάμε να μείνουμε στη Νορβηγία αλλά εγώ δεν ήθελα να αφήσω το θέατρο κι έτσι χωρίσαμε. Μιλάμε ακόμη αλλά με εκνευρίζει κάποιες φορές».

Δείτε παρακάτω:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM