Έγκυος η Νάντια Μπουλέ - Δείτε την τρυφερή ανάρτησή της

Η ανάρτηση της ηθοποιού για την εγκυμοσύνη της

Η Νάντια Μπουλέ πλέει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς ανακοίνωσε μέσα από ανάρτησή της στο Instagram πως είναι έγκυος. Η ηθοποιός, η οποία αυτή τη χρονική περίοδο πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά «Αγγελική», προχώρησε σε μια τρυφερή ανακοίνωση, όπου και μιλά γι' αυτό το «ταξίδι», ποζάροντας με μαύρο φόρεμα.

Η ίδια χαρακτηριστικά ανέφερε: «Και μετά, συνέβη αυτό και όλα έχουν πάρει άλλη διάσταση. Ακόμα είμαι ξαφνιασμένη από τα συναισθήματα και τις σκέψεις που συνοδεύουν αυτή τη νέα πραγματικότητα, αλλά παίρνω βαθιά ανάσα και βουτάω. Στους ούριους ανέμους αυτού του ταξιδιού».

Η εκπομπή «Πάμε Δανάη» επικοινώνησε με τη Νάντια Μπουλέ, η οποία και επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται στον 6ο μήνα της εγκυμοσύνης της, ενώ δήλωσε πως είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και αγαπημένη με τον σύντροφό της, Γιώργο Ισαάκ.

Να τονίσουμε πως το ζευγάρι είναι μαζί περίπου 4,5 χρόνια, ενώ συγκατοικούν τα τελευταία δύο. Μάλιστα, η Νάντια Μπουλέ και ο Γιώργος Ισαάκ έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές, αφού ο σύντροφός της είναι θεατρικός επιχειρηματίας.

Συγκεκριμένα, οι δυο τους έχουν δουλέψει μαζί σε θεατρικές παραστάσεις, όπως το «Rocky Horror Show», στο Rex και στο Cabaret.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM