«Προς το παρόν»: Ένα εκατομμύριο views για την Αμαρυλλίς (vid)

Το νέο τραγούδι της αγαπημένης τραγουδίστριας, «Προς το παρόν», συνεχίζει να κάνει επιτυχία ξεπερνώντας το ένα εκκατομμύριο views στο YouTube.

Η Αμαρυλλίς συνεχίζει την επιτυχημένη της πορεία με το νέο της τραγούδι «Προς Το Παρόν». Το συγκεκριμένο τραγούδι μετρά περισσότερα από 1 εκατομμύριο views στο YouTube. Παράλληλα, «πλασσάρεται» σε υψηλές θέσεις του ραδιοφωνικού airplay.

Το «Προς Το Παρόν» φέρει την υπογραφή του σπουδαίου συνθέτη και ερμηνευτή Γιώργου Σαμπάνη στη μουσική και της Ελένης Γιαννατσούλια στους στίχους. Το video clip είναι σε σκηνοθεσία Γιάννη Δημολίτσα.

Πρόκειται για μια «εκρηκτική» μπαλάντα που αγαπήθηκε από το κοινό. Έγινε viral από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορίας του.

Με την αγάπη του κόσμου κατάφερε να «σκαρφαλώσει» στις κορυφαίες τάσεις του YouTube. Πλέον, μετρά πάνω από 1,1 εκατομμύριο προβολές.

Παράλληλα, το τραγούδι ξεχωρίζει και στις ραδιοφωνικές συχνότητες. Καθώς βρίσκεται στο top10 του ελληνικού IFPI official airplay chart by MediaInspector, έχοντας σταθερά ανοδική πορεία.

Ακούστε το τραγούδι που ακολουθεί:Ακόμα μια επιτυχία από την τραγουδίστρια

Το «Προς Το Παρόν», μία ακόμα δυναμική ερμηνεία της Αμαρυλλίς, δίνει συνέχεια στις πρόσφατες επιτυχίες της αγαπημένης καλλιτέχνιδας που κυκλοφορούν από την Panik Platinum και μετρούν αθροιστικά πάνω από μισό εκατομμύριο Spotify streams και περισσότερα από 10 εκατομμύρια YouTube views.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM