Μπεκατώρου: Οι αλλαγές της στο πέρασμα του χρόνου (pics)

Η Μαρία Μπεκατώρου είναι μια από τις πιο γνωστές αλλά και συμπαθητικές φυσιογνωμίες της ελληνικής τηλεόρασης, καθώς με το μπρίο, την τσαχπινιά και το λαμπερό της χαμόγελο έχει καταφέρει να κερδίσει τους τηλεθεατές. Ωστόσο, οι αλλαγές στην εμφάνιση της με το πέρασμα των χρόνων είναι εμφανής.

H παρουσιάστρια Μαρία Μπεκατώρου έχει πλέον εδώ και χρόνια το δικό της κοινό που την αγαπά και την ακολουθεί σε κάθε της βήμα. Εξάλλου, η παρουσιάστρια του Still Standing έχει καταφέρει να εδραιωθεί στο χώρο. Και αυτό χάρη στον επαγγελματισμό, το ταλέντο, το χιούμορ και φυσικά την εξαιρετική της παρουσία.

Να πούμε βέβαια πως η Μαρία Μπεκατώρου δεν ήταν πάντοτε αυτή η λαμπερή γυναίκα που βλέπουμε σήμερα. Δεν ήταν αυτή με τα αξιοζήλευτα συνολάκια εντός και εκτός πλατό. Ούτε με τα πάντα καλοχτενισμένα και περιποιημένα μαλλιά.

Και αυτό, γιατί παλιότερα, στιλιστικά λάθη, αλλά και οι τότε τάσεις της μόδας, δημιουργούσαν μια εντελώς διαφορετική εικόνα. Η ίδια, πέρα από το στιλ της, το οποίο συνεχώς αλλάζει ή προσαρμόζει με βάση τις επιταγές της μόδας, έχει πειραματιστεί αρκετά και με τα μαλλιά.

Πόσο έχει αλλάξει η Μαρία Μπεκατώρου από τότε που μας συστήθηκε

Όσον αφορά το ντύσιμο, η ταλαντούχα Μαρία δεν διστάζει να δοκιμάζει διαφορετικά στιλ, έντονα χρώματα ή patterns, καθώς και πιο τολμηρές - όχι απαραίτητα προκλητικές -  εμφανίσεις. Η ιστορία έχει δείξει πως αγαπά τα φορέματα και δεν περιορίζεται σε ένα στιλ.

Για περισσότερα από 15 και πλέον χρόνια, η παρουσιάστρια παραμένει ξανθιά, γεγονός που την καθιστά και τόσο διαχρονική, αλλά έχει αλλάξει αρκετές φορές χτένισμα ή κούρεμα. Πότε προς το καλύτερο και πότε όχι βέβαια. Εξάλλου, ας είμαστε ειλικρινής, δεν πηγαίνουν όλα σε όλους, και σίγουρα στην Μαρία Μπεκατώρου δεν πάνε οι εντελώς ατημέλητες μπούκλες σε κοντά μαλλιά ή οι αφέλειες.

Πλέον, έχει βρει το στιλ που την εκφράζει

Σήμερα, η Μαρία Μπεκατώρου σίγουρα έχει βρει το στιλ της, τόσο στιλιστικά όσο και στο κομμάτι με τα μαλλιά της. Πλέον, δεν παίζει safe στιλιστικά, αλλά σίγουρα ξέρει πολύ καλά τι της ταιριάζει και τι όχι, και υιοθετεί εκείνα που την αναδεικνύουν. Έτσι, παραμένει χαμογελαστή και κεφάτη και φυσικά πάντα in fashion όπου βρεθεί και όπου σταθεί.

Δείτε την gallery που ακολουθεί:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM