«Μήδεια»: Οι celebrities απολαμβάνουν τα χιόνια

Από χθες, η «Μήδεια» μας έχει χαρίσει λευκές εικόνες σε ολόκληρη τη χώρα

Η «Μήδεια» ήρθε και είδαμε, στην κυριολεξία, άσπρη μέρα, καθώς αρκετούς πόντους χιόνι έχουμε μέχρι και αυτή την ώρα ακόμη και στο κέντρο της Αθήνας.

Πέρα από τα «συνηθισμένα στα χιόνια» βόρεια προάστια, πρωτόγνωρες εικόνες είδαμε και από τα νότια προάστια, όπως η ολόλευκη Βουλιαγμένη και το Καβούρι.

Βέβαια, να σημειωθεί πως ουκ ολίγα είναι και τα προβλήματα που δημιούργησε το σφοδρό «χτύπημα» της κακοκαιρίας, με αρκετά θέματα στην ηλεκτροδότηση πολλών περιοχών της χώρας, ενώ, όπως ήταν αναμενόμενο, προβλήματα εντοπίζονται και στις μετακινήσεις εντός και εκτός Αττικής.

χιονισμένη Αθήνα

Η θερμοκρασία παραμένει σταθερά κοντά στο «μηδέν» και οι χιονοπτώσεις συνεχίζονται κανονικά σε όλα τα μήκη και πλάτη της Ελλάδας.

Η κακοκαιρία «Μήδεια» κατέφθασε και μετέτρεψε ολόκληρη τη χώρα σε ένα μαγευτικό λευκό τοπίο. Όλοι βρήκαν καταφύγιο στην ομορφιά του χιονιά και ξέχασαν για λίγο την καραντίνα και τα δεινά της πανδημίας.

κακοκαιρία «Μήδεια» στην Αθήνα

Μάλιστα, από χθες, πολλοί είναι και οι celebrities της εγχώριας σόουμπιζ που βγήκαν και απόλαυσαν τα χιόνια και, φυσικά, το μοιράστηκαν με το κοινό τους μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Liagas (@gliagas)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tatiana Stefanidou (@tatistefanidou)

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Roula Koromila (@roulakoromila)

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM