Ελ. Μελέτη: «Έχω καταγγείλει περιστατικό και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου»

Ελεονώρα Μελέτη

«Έχω καταγγείλει συμπεριφορά και παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου», εξομολογήθηκε η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη

Η παρουσιάστρια Ελεονώρα Μελέτη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χιούστον το λύσαμε» του Φάνη Λαμπρόπουλου και Νικόλα Ράπτη. Η παρουσιάστρια κλήθηκε να σχολιάσει τις καταγγελίες που γίνονται τον τελευταίο καιρό στον καλλιτεχνικό χώρο ενώ στη συνέχεια περιέγραψε και η ίδια ένα περιστατικό που της έχει συμβεί στον εργασιακό χώρο. Η παρουσιάστρια αποκάλυψε πως όταν το κατήγγειλε παραλίγο να απολυθεί.

«Έχω πληρώσει άπειρες φορές ότι δεν μασάω τα λόγια μου»

Συγκεκριμένα είπε: «Έχω πληρώσει άπειρες φορές ότι δεν μασάω τα λόγια μου» εξήγησε η ίδια. «Έχει τύχει να καταγγείλω συμπεριφορά και ενώ είχα δίκιο και υποστηρίχθηκα από λοιπούς, παραλίγο να χάσω τη δουλειά μου. Ναι μεν είχα δίκιο και επιβεβαιωνόταν από εξωγενείς παράγοντες, αλλά δημιουργούσε πρόβλημα αυτό, πονοκέφαλο. Ζήτησαν να απομακρυνθώ και απομακρύνθηκα από το πόστο, αλλά αργότερα υπήρξε ρήγμα στη σχέση στο εργασιακό περιβάλλον».

«Υπάρχουν ανάρμοστες συμπεριφορές που αποδεικνύονται δύσκολα»

Και συνέχισε: «Καταλαβαίνω πάρα πολύ και ταυτίζομαι με τις γυναίκες που αργούν να μιλήσουν ή δεν μιλούν καθόλου. Αυτό που αντιμετώπισα εγώ, είναι ο λόγος που δεν μιλάει μια άλλη κοπέλα. Εμένα δεν είχε να κάνει με σεξουαλική συμπεριφορά. Το πρόβλημα είναι καταδικαστέα και ποινικά διώξιμη είναι κυρίως η σεξουαλική βία, κακοποίηση και παρενόχληση, αλλά υπάρχουν ανάρμοστες συμπεριφορές που δεν διώκονται, δύσκολα αποδεικνύονται αλλά πρέπει να καταγγέλλονται» κατέληξε.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM