Βάσια Τριφύλλη: «Κάτω τα χέρια από τον Μπιμπίλα – Ατάλαντος είναι ο Λιγνάδης»

Όσα δήλωσε η Βάσια Τριφύλλη για τον Σπύρο Μπιμπίλα

και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Τη θερμή υποστήριξή της προς το πρόσωπο του Σπύρου Μπιμπίλα εξέφρασε η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μιλώντας στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τη Δανάη Μπάρκα, ενώ δεν δίστασε να αναφερθεί και στις υποκριτικές ικανότητες που έχει δείξει ο Δημήτρης Λιγνάδης.

Η γνωστή ηθοποιός μιλώντας στο Mega δήλωσε για την τρέχουσα κατάσταση αλλά και για τη χθεσινή απόφαση για την προφυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη: «Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ, αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω πού το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει τον Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομαδόν»  .

Ερωτηθείσα η κ. Τριφύλλη για το αν όλα αυτά τα χρόνια είχε εκδηλωθεί κάποιος ζήλος στον χώρο για το εύρος και τα επιτεύγματα του Δημήτρη Λιγνάδη, η ίδια δήλωσε: «Ποιο εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιος ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδης ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM