Βαρθακούρης κατά Alpha: «Η Αντελίνα είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει» (vid)

Αιχμές κατά του Alpha έριξε ο Χάρης Βαρθακούρης αναφορικά με τη γυναίκα του, Αντελίνα.

Ο μουσικός και παρουσιαστής Big Brother ανέφερε πως πολλά πράγματα που έκανε ο Alpha απέναντι στην Αντελίνα Βαρθακούρη δεν του άρεσαν.

Ο Χάρης Βαρθακούρης αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της συνεργασίας του Alpha με τη γυναίκα του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Έχω υπάρξει όλο αυτό το διάστημα αυτόπτης και αυτήκοος μάρτυρας πολλών προτάσεων προς τη γυναίκα μου για συνεντεύξεις, για διαφημίσεις, για να πάει καλεσμένη σε εκπομπές και όλες αυτές οι προτάσεις έπρεπε να εγκριθούν από τον Alpha. Όλες αυτές τις προτάσεις, ο Alpha τις απέρριψε. Εμένα, αυτό ήταν κάτι που με ενοχλούσε. Δηλαδή, και σε έχουμε παροπλισμένη, αλλά και δεν σε αφήνουμε να κάνεις τίποτα.

Είναι ελεύθερη να κάνει ό,τι θέλει, χωρίς να έχει έναν μπαμπούλα από πάνω, έναν αστυφύλακα, ο οποίος έπρεπε να εγκρίνει οποιαδήποτε κίνησή της, ακόμα και να ανεβάσει μια φωτογραφία μας στο Instagram».

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια»

Μάλιστα, σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Χάρης Βαρθακούρης είχε αναφέρει συγκεκριμένα:

«Θεωρώ πως ο ALPHA δεν έχει φερθεί στην Αντελίνα δίκαια. Αυτό θα πω. Έχω τεράστια εμπιστοσύνη στη γυναίκα μου και μπορεί να φέρει εις πέρας οτιδήποτε της ανέθεταν. Το πιστεύω. Τώρα στη συγκεκριμένη ώρα, στο συγκεκριμένο κόσνεπτ και στο συγκεκριμένο κανάλι φέτος – και μιλάω σαν θεατής βλέπουμε ότι δεν τους κάθονται πολύ τα πειράματα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM