The Bachelor: Η δημόσια αφιέρωση της Μπάση στον Τσούλη και το φλερτ (vid)

Η Έλενα Μπάση αποχώρησε από το The Bachelor, καθώς ο Παναγιώτης Βασιλάκος δεν της έδωσε το πολυπόθητο κόκκινο τριαντάφυλλο.

Η πρώην παίκτρια του reality του Alpha βρέθηκε στην εκπομπή «Pop up» με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου όπου μίλησε για την εμπειρία της στο The Bachelor, τις ίντριγκες, τις πρώην συμπαίκτριες της, τη σχέση της με τον Παναγιώτη Βασιλάκο και την αποχώρησή της.

Η τραγουδίστρια βλέποντας στο πλατό της εκπομπής τον Γιώργο Τσούλη δεν παρέλειψε να πει ότι ο Alpha έχει πολύ ωραία αγόρια, ενώ όταν εκείνος κάθισε δίπλα της εκείνη του τραγούδησε on air για εκείνον και έδωσαν την υπόσχεση να μαγειρέψουν παρέα.

Να σας θυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εκπομπή «Happy Day», η Έλενα Μπάση είπε πως θ’ αποκαλύψει την ηλικία της μόνο στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δεν γίνεται» καθώς με την παρουσιάστρια ήταν συμμαθήτριες και δεν παρέλειψε να πει πως έχει πολύ χιούμορ, κάτι που μας έκανε ν’ αναρωτηθούμε εάν το είπε αναφερόμενη στην ηλικία της ή στη σχέση της με την Ναταλία.

Η Έλενα Μπάση ήταν από τις πιο μεγάλες παίκτριες του The Bachelor και από την πρώτη μέρα δεν έκρυψε την επιθυμία της όχι μόνο να φτάσει στον μεγάλο τελικό, αλλά και να κερδίσει την καρδιά του Έλληνα bachelor.

Μπορεί να μην τα κατάφερε, αλλά δεν τα έβαψε μαύρα.