Ράκος η Ταραμπάνκο: Αποχωρεί από το Survivor λόγω ψυχολογικής πίεσης

Αποχωρεί η Κάτια από το Survivor - Έχει ήδη αποκτήσει χρήματα και φήμη

Όλο και φουντώνουν οι φήμες πως το φαβορί του ριάλιτι επιβίωσης, Κάτια Ταραμπάνκο, θα αποχωρήσει λόγω της έντονης πίεσης που αισθάνεται από τους συμπαίκτες της. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε συνάντηση με την παραγωγή και τους μετέφερε όσα αισθάνεται, επίσης τους αποκάλυψε πως δεν υπάρχει κανένας λόγος παραμονής της στο παιχνίδι καθώς διαθέτει και χρήματα αλλά και... φήμη! Επομένως δεν υπάρχει λόγος να περνάει όλο αυτό!

Φόβοι για χαμηλή τηλεθέαση

Οι άνθρωποι της παραγωγής "πάγωσαν" αφού γνωρίζουν καλά πως η Κάτια είναι από τα "δυνατά" χαρτιά του φετινού Survivor και γνωρίζουν πως ενδεχόμενη αποχώρησή της θα τινάξει το ριάλιτι στον αέρα αφού θα αποδυναμωθούν κι άλλο οι Διάσημοι και η τηλεθέαση θα πέσει στα τάρταρα! Αρχικά η παραγωγή κατάφερε να την πείσει να παραμείνει αλλά τελικά άλλαξε γνώμη.

Πότε αποχωρεί

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, λοιπόν, αυτή η "βόμβα" δεν θα αργήσει να σκάσει. Η Κάτια Ταραμπάνκο δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Δεν ξέρουμε πότε θα ανακοινωθεί είναι η αλήθεια αλλά αυτό που γνωρίζουμε με σιγουριά είναι πως η παίκτρια δεν θα συνεχίσει στο παιχνίδι. Ενδεχομένως να είναι κι αυτός ο λόγος που δεν είχαμε καμία αποχώρηση εχθές;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: