«Survivor» – Spoiler: Αυτός ο παίχτης αποχωρεί σήμερα

Στο αποψινό επεισόδιο του Survivor θα δούμε ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους προς αποχώρηση θα φύγει από τον Άγιο Δομίνικο – Τι αναφέρει το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε»;

Η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιο «Ευτυχείτε» ανέφερε ποιος από τους τέσσερις υποψήφιους πρόκειται να αποχωρήσει σήμερα από το ριάλιτι επιβίωσης, Survivor.

Να υπενθυμίσουμε πως οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι: Μαριάνθη Κάσδαγλη, Τριαντάφυλλος Χατζηνικολάου, Νίκος Μπάρτζης και Γιώργος Ταβλαδάκης.

Δείτε το αποψινό τρέιλερ:

Συγκεκριμένα ο Γρηγόρης Γκουντάρας μέσα από τον αέρα της εκπομπής σημείωσε πως δε θα έχουμε την αποχώρηση της Μαριάνθης, όπως πολλοί πιστεύουν, αλλά εκτός παιχνιδιού πρόκειται να βρεθεί ο λιγότερο δημοφιλής παίχτης, δηλαδή ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

Να σημειωθεί, πως πρόκειται για τον παίκτη που υπέδειξε στο χθεσινό συμβούλιο του νησιού η Άννα Μαρία Βέλλη από τη θέση της νικήτριας της ατομικής ασυλίας με την αιτιολογία πως της μετέφερε πως εκείνη και η υποομάδα της (Νίκος Μπάρτζης και Τζέιμς Καφετζής) είναι οι πιο μισητοί παίκτες για τον κοινό. Βέβαια, με τη σειρά του, ο Γιώργος Ταβλαδάκης αρνήθηκε τις κατηγορίες αυτές.

Ωστόσο, η παρουσιάστρια της εκπομπής, Κατερίνα Καινούργιο, κάνει λόγο για αποχώρηση της Μαριάνθης Κάσδαγλη, καθώς όπως φαίνεται, οι απόψεις μάλλον διίστανται.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Λέτε να επιβεβαιωθούν τα λόγια της KatKen ή του Γρηγόρη Γκουντάρα;

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM