Survivor - Ποινή: Ο πραγματικός λόγος της τιμωρίας του Αλέξη και του Κρις

Βαρύ ήταν το κλίμα στο χθεσινό (10/2) συμβούλιο του Survivor, καθώς επιβλήθηκε ποινή στον Αλέξη και στον Κρις

Η μακρινή βόλτα του Αλέξη και του Κρις ήταν εκτός από τους κανονισμούς του Survivor, γεγονός που έκανε την παραγωγή να τους επιβάλλει ποινή.

Η τιμωρία που τους δόθηκε είναι πως κανείς από τους δύο δεν θα φάει για τα επόμενα δύο αγωνίσματα που θα έχουν ως έπαθλο το φαγητό. Παράλληλα, η μπλε ομάδα θα έχει 20% λιγότερες προμήθειες, που θα αφορούν τους δύο παίκτες ξεχωριστά με ποσοστό 10%.

Οι δύο παίκτες έκαναν βόλτα εκτός της παραλίας για περίπου τέσσερις ώρες και όταν γύρισαν πίσω είπαν στους συμπαίκτες τους πως χάθηκαν καθώς έκαναν βόλτα.

Η ανάρτηση του Βασάλου

Βέβαια, ο πρώην παίκτης του Survivor, Κωνσταντίνος Βασάλος δήλωσε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram πως παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί και τότε στη δική τους ομάδα. Παρ' όλα αυτά δεν τους επέβαλε καμία τιμωρία η παραγωγή. Έτσι, ανέφερε πως κάτι πιο σοβαρό θα πρέπει να έχει γίνει για να επιβληθεί ποινή στον Αλέξη Παππά και τον Κρις Σταμούλη.

 

Πιάστηκαν στα χέρια με σεκιούριτι

Σύμφωνα με τον λογαριασμό της Soula Glamorous στο Instagram, ο πραγματικός λόγος που οι δύο παίκτες τιμωρήθηκαν από το reality επιβίωσης ήταν επειδή πλακώθηκαν με έναν σεκιούριτι.

Ο Αλέξης και ο Κρις απομακρύνθηκαν για να βρουν τροφή σε ένα ξενοδοχείο αρκετά μακριά και όταν η παραγωγή κατάλαβε πως έλειπαν, ξεκίνησε τον μηχανισμό εντοπισμού τους. Στον γυρισμό τους βρήκε ένας σεκιούριτι της παραγωγής και εκείνοι τον έδειραν.

Μάλιστα οι παίκτες δήλωσαν πως από εδώ και πέρα θα ψηφίζουν αυτούς του δύο, ωστόσο αυτό το σκηνικό πιθανολογείται πως κόπηκε στο μοντάζ.

Soula glamorous post survivor

Το ξενοδοχείο που επισκέφτηκαν

Σύμφωνα με το athensmagazine το ξενοδοχείο που επισκέφτηκαν είναι το Miranda Hotel Resorts Bayahibe και βρίσκεται περίπου 25 χιλιόμετρα ανατολικά της πόλης Λα Ρομάνα.

miranda hotel bayahibe

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM