Survivor: Αποχώρησε ο Περικλής Κονδυλάτος - Στεναχωρημένη η Ανθή

Αποχώρησε από το Survivor ο παίκτης της Κόκκινης ομάδας, Περικλής Κονδυλάτος

Ακόμα μια αποχώρηση υπήρξε στο Survivor, χθες Τετάρτη, κι αυτήν την φορά έγινε ανάμεσα σε τέσσερις υποψήφιους. Πιο συγκεκριμένα, πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση ήταν ο Αλέξης Παππάς ενώ στην επόμενη δοκιμασία τον ακολούθησε η Ανθή Σαλαγκούδη. Όμως τον τελευταίο λόγο, όσον αφορά ποιος από τους τέσσερις παίκτες θα αποχωρούσε από το Survivor με εισιτήριο για την Ελλάδα τον είχε το τηλεοπτικό κοινό το οποίο αποφάσισε να αποχωρήσει ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τι έγινε στο συμβούλιο της Τρίτης

Στο συμβούλιο της Τρίτης, μάλιστα, ο Γιώργος Κόρομι κι ο Πάνος Καλλίδης υπέδειξαν ακόμα δύο υποψήφιους προς αποχώρηση που ήταν ο Chris Σταμούλης κι ο Περικλής Κονδυλάτος. Στη παραλία της Κόκκινης ομάδας, συζητήθηκε το χθεσινό συμβούλιο και η ψηφοφορία, με τον Τριαντάφυλλο να τα βάζει με τον Κώστα Παπαδόπουλο που είπε στον Κόρο που είχε ατομική ασυλία να του πει να τον ψηφίσει.

Ο τραγουδιστής έκανε λόγο για «πισώπλατη μαχαιριά». Ο Γιώργος Κόρομι προέβη σε εξηγήσεις φανερά εκνευρισμένος. Παράλληλα σε «πηγαδάκια» άρχισε να γίνεται συζήτηση για την στρατηγική.

Παρεξήγηση για την ψηφοφορία υπήρξε και μεταξύ Σοφίας, Τριαντάφυλλου και Κοψιδά και τον λόγο που δεν ψήφισε την Ανθή, όπως έκαναν οι άλλοι έξι. Αυτό που πείραξε περισσότερο την Σοφία ήταν που την χαρακτήρισαν «διπρόσωπη» με τον αρχηγό των κόκκινων να ζητά συγγνώμη. Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση Περικλής Κονδυλάτος και Ανθή Σαλαγκούδη συζητούσαν για τα όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Ελευθερίου VS Άννα Μαρία Βέλλη

Στην Μπλε ομάδα του Survivor η Ελευθερία Ελευθερίου είχε παράπονα από την συμπεριφορά και τα λόγια της Άννας Μαρίας Βέλλη, η οποία έριξε «βέλη» στον Αλέξη Παππά. Ο Αλέξης Παππάς άσκησε κριτική στην Άννα Μαρία την οποία χαρακτήρισε διπλωμάτισσα.

Ο στίβος μάχης περιλάμβανε κονταρομαχία πάνω σε μια δοκό ισορροπίας. Σε ένα ντέρμπι, και με το σκορ στο 9-9 η Καρολίνα των κόκκινων νίκησε την Μαριαλένα των μπλε στις γυναίκες με 2-0 ενώ στους άντρες ο Ηλίας Μπόγδανος έριξε δυο φορές στο νερό τον Νίκο Μπαρτζή με αποτέλεσμα για πρώτη φορά η ομάδα των κόκκινων να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας. Οι Κόκκινοι εκτός από τον αγώνα επικοινωνίας απόλαυσαν λαχταριστό μουσακά συνοδεία αναψυκτικού.

Η αντίδραση της Ανθής

Ο Περικλής πριν αποχωρήσει είπε πως φεύγει «γεμάτος» ενώ χειροκροτήθηκε από τους παίκτες και των δύο ομάδων μετά την ομιλία του, με την Ανθή να δείχνει λυπημένη που αποχώρησε καθώς είχε έρθει πολύ κοντά μαζί του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM