Survivor: Σαρωτική η μπλε ομάδα και ο Τζέιμς – Ο Κόρο αντέχει ακόμα

«Σαρώνουν» οι μπλε και ο Τζέημς – Αναλυτικά οι επιδόσεις των παικτών του φετινού Survivor 

Η μπλε ομάδα δεν σταματά να σαρώνει και να διασύρει τους κόκκινους, με τη μία νίκη να διαδέχεται την άλλη, κερδίζοντας έπαθλα φαγητού και ασυλίες.

Την ίδια ώρα, δεν αποφαίνεται ούτε δείγμα ανταγωνισμού από την κόκκινη ομάδα. Μάλιστα, η προσθήκη της Μαριάνθης στην κόκκινη ομάδα, δεν φαίνεται να βοήθησε σημαντικά για την ώρα.

Τι δείχνουν τα στατιστικά

Ο Τζέιμς Καφετζής συνεχίζει να είναι αήττητος και να παραμένει στην κορυφή ως ο καλύτερος παίχτης του φετινού Survivor. Μέρα με την μέρα, οι επιδόσεις των παιχτών της κόκκινης ομάδας καταποντίζονται, με τον Γιώργο Κορόμι να είναι ο μόνος που κρατά τα μπόσικα, δηλαδή διατηρεί σε υψηλά επίπεδα τα στατιστικά του.

Το βράδυ της Δευτέρας (26/1) παρακολουθήσαμε αγώνισμα ασυλίας, όπου νικητές, για ακόμη μια φορά, αναδείχθηκαν οι μπλε με σκορ 10-3. Πρόκειται για μια ακόμα απόδειξη πως η μπλε ομάδα, έχει βρει τα πατήματα της, ακόμα και μετά την ανασύνθεση των παιχτών, και λειτουργεί καλύτερά στις πίστες αγωνισμάτων σε σχέση με την κόκκινη ομάδα.

Για να δούμε τι έγινε στο αγώνισμα

Πίνακας με τα στατιστικά των παιχτών του Survivor

Επιπλέον, στο χθεσινό επεισόδιο, είδαμε και τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει πως πλέον αλλάζει ο τρόπος ψηφοφορίας, ενώ επιστρέφουν και οι δοκιμασίες ατομικής ασυλίες. Μάλιστα, όπως είδαμε χθες, στον πρώτο αγώνα ατομικής ασυλίας, νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κοψιδάς, γεγονός που του επέτρεψε να μην ψηφιστεί από τους συμπαίχτες του στο συμβούλιο που ακολούθησε.

Από την ομάδα των κόκκινων, τελικά, υποψήφια προς αποχώρηση αναδείχθηκε η Ασημίνα, η οποία ψηφίστηκε από τα περισσότερα μέλη της ομάδας της.

Τέλος, το χθεσινό επεισόδιο, δεν έλειψαν και οι εντάσεις και οι κόντρες με τον Τριαντάφυλλο να κατηγορεί τον Καλλίδη ότι έκλεψε λάδι φαγητού, ενώ για μια ακόμη φορά, είδαμε να παίρνει σάρκα και οστά η κόντρα αναφορικά με το ρύζι και τις ποσότητες αυτού και μάλιστα με το «πείραμα του Τζέιμς» ως... απόδειξη.

Δείτε την κατάταξη των παιχτών με αριθμούς

Κατάταξη παιχτών Survivor με στατιστικά

Όπως μπορείτε να δείτε από τον παραπάνω πίνακα, τη πρωτιά κατέχει ο Τζέιμς Καφετζής, ενώ στη 2η θέση βρίσκεται ο Κόρο, ο οποίος αν δεν ανέβει άμεσα, δεν πρόκειται να στερήσει την 1η θέση από τον Τζέιμς.

Επίσης, οι τελευταίες θέσεις της κατάταξης μέρα με τη μέρα, φαίνεται να «κοκκινίζουν» ως απόδειξη της μειωμένης αγωνιστικότητας και αποδοτικότητας της ομάδας στο σύνολο της σε σχέση με τους μπλε.

Στο σημερινό αγώνισμα ποιος θα υπερτερήσει; Θα έχουμε ανατροπές ή οι μπλε θα συνεχίσουν τον «περίπατο» προς τον τελικό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

 

πηγή εικόνων: sportime.gr