Survivor: Στα «μαχαίρια» η μπλε ομάδα – Οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι εντάσεις και οι ανατροπές στο ριάλιτι επιβίωσης Survivor είναι άνευ προηγουμένου – Σε μόνιμο αναβρασμό η μπλε ομάδα – Η επίθεση στην Ελευθερία Ελευθερίου

Το Survivor συνεχίζει να μας κρατά το ενδιαφέρον, τόσο με αφορμή τις επιδόσεις των παιχτών στα αγωνίσματα, όσο και εξαιτίας των εντάσεων που επικρατούν. Τελευταία, τα βλέμματα όλων έχουν πέσει» στη μπλε ομάδα, η οποία δεν σταματά να μας απασχολεί με τις εντάσεις, τους διαπληκτισμούς της, αλλά και τα απρόοπτα.

Στο στόχαστρο η Ελευθερία Ελευθερίου

Έτσι, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Έλενας «Μαριπόζας» Κρεμλίδου, στο χθεσινό επεισόδιο, όπως όλοι είδαμε, στο στόχαστρο βρέθηκε των «μπλε» μπήκε η Ελευθερία Ελευθερίου. Ειδικότερα, η τραγουδίστρια δέχθηκε μια σφοδρή επίθεσης από τους Άννα Μαρία Βέλλη, Τζέιμς Καφετζή, Μαριαλένα Ρουμελιώτη και Νίκο Μπάρτζη.

Το ζήτημα; Το αγώνισμα της ατομικής ασυλίας και το γεγονός πως η ίδια τα παράτησε, γνωρίζοντας πως οι γυναίκες δεν θα μπορούσαν να ψηφιστούν στο συμβούλιο το νησιού –καθώς είναι λιγότερες αριθμητικά–.

Μια απόφαση από την πλευρά της Ελευθερίας Ελευθερίου που αυτόματα έδωσε την ευκαιρία τόσο στον Αλέξη Παππά όσο και στον Κρις Σταμούλη να παλέψουν προκειμένου να διεκδικήσουν την ατομική ασυλία και να μην βρεθούν στη διαδικασία αποχώρησης.

Συνεχιζόμενη η κόντρα της Ελευθερίου με την Amiyiami

Επιπλέον, όπως είδαμε και χθες (16/02), η κόντρα της τραγουδίστριας με την Άννα Μαρία Βέλλη φαίνεται να μην έχει τελειωμό, κάτι το οποίο και μας επιβεβαίωσαν και οι ίδιες στη μικρή οθόνη.

Βέλλη: «Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε»

Πιο συγκεκριμένα, προτού πραγματοποιηθεί το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, η Amiyiami είπε χαρακτηριστικά πως «η Ελευθερία χθες είχε τη δυνατότητα να υπερασπιστεί όλα τα αγόρια της ομάδας μας. Εγώ στεναχωρήθηκα που δεν μπορούσα να το κάνω και όταν έπεσα κάτω κόντεψα. Στο αγώνισμα της ατομικής ασυλίας βλέπω την Ελευθερία να πετάει το τοτέμ… Λέω, ελπίζω να έπεσε και να μην το παράτησε».

Ελευθερίου: «Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω»

Με τη σειρά της, η Ελευθερία Ελευθερίου θέλησε να απαντήσει στην συμπαίκτρια της λέγοντας: «Θεώρησα από τη στιγμή που έχω ατομική ασυλία, δεν υπήρχε λόγος να μπω στη διαδικασία να στηρίξω κάποιον συμπαίκτη μου. Δεν ήθελα να μπω στη διαδικασία να «δώσω» τον επόμενο. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να το παλέψω».

«Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της»

Ωστόσο, η Άννα Μαρία Βέλλη φαίνεται να μην καλύφθηκε από την απάντηση αυτή και γι΄αυτό συνέχισε να «πετάει» τα δικά της «καρφιά» εις βάρος της Ελευθερίας Ελευθερίου.

Ειδικότερα, σημείωσε: «Δεν έχω να συμβουλεύσω έναν τέτοιο άνθρωπο πια… Προσπαθούσα να της εξηγήσω ότι κάνει κακό σε αυτήν… Του μιλάει κανονικά του Αλέξη και του συμπεριφέρεται κανονικά. Μειώνει τον ίδιο της τον εαυτό με τις πράξεις της. Δεν καταλαβαίνει ακόμα και σήμερα ότι με αυτό που έκανε, έδωσε περισσότερες πιθανότητες στον Αλέξη και τον Χρήστο να κερδίσουν».

Δείτε παρακάτω:Οι 4 υποψήφιοι για αποχώρηση

Στο χθεσινό επεισόδιο είδαμε την μπλε ομάδα να κερδίζει στο αγώνισμα ασυλίας με 10-8 και μετά από αυτό, την κόκκινη ομάδα να «παλεύει» για την ατομική ασυλία, όπου εκεί νικητής αναδείχθηκε ο Γιώργος Κόρομι.

Στη συνέχεια, ακολούθησε το συμβούλιο του νησιού προκειμένου να αναδειχθούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι προς αποχώρηση, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν τον Αλέξη Παππά, ο οποίος ήταν ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση.

Τον πρώτο λόγο είχαν οι ηττημένοι «κόκκινοι», όπου παρά τον αρχικό διχασμό, εντέλει ο καταιγισμός ψήφων εις βάρος της Ανθής Σαλαγκούδη –συνολικά πήρε 6 αρνητικές ψήφους από τους συμπαίκτες της– φαίνεται πως δεν άφησε περιθώρια αμφισβήτησης για το ποιος θέλουν να τεθεί εκτός Survivor από την κόκκινη ομάδα.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Κόρομι και ο Πάνος Καλλίδης που είχαν κερδίσει την ατομική ασυλία για την κάθε ομάδα, έπρεπε να υποδείξουν ακόμα έναν παίκτη ως υποψήφιο από την ομάδα τους.

Ο πρώτος επέλεξε τον Περικλή Κονδυλάτο, ενώ ο δεύτερος τον Κρις Σταμούλη, όπως ήταν και αναμενόμενο εξάλλου.

Έτσι, μετά το χθεσινό συμβούλιο οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα είναι: ο Αλέξης Παππάς, η Ανθή Σαλαγκούδη, ο Κρις Σταμούλης κι ο Περικλής Κονδυλάτος.

Μένει ωστόσο να δούμε ποιος τελικά θα πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM