Survivor – Μαριπόζα: «Νιώθω κι εγώ ότι ταιριάζω με τον Τζέιμς»

Η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου μιλά για την συμμετοχή της στο Survivor αλλά και για το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς απ'το νησί – Τι αποκάλυψε για την σχέση της με τον Τζέιμς; 

Στην εκπομπή «Love It» φιλοξενήθηκε η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου. Η πρώην παίκτρια του Survivor μίλησε για την εμπειρία της στον Άγιο Δομίνικο, το πρόβλημα υγείας που την έκανε να αποχωρήσει οικειοθελώς αλλά και για την σχέση της με τον Τζέιμς Καφετζή.

«Όντως είχα θέματα και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα»

Αρχικά, η Μαριπόζα είπε: «Δεν ήταν πρόφαση η υγεία. Όντως είχα θέματα και οι συνθήκες δεν με άφηναν να γίνω καλύτερα. Θα έμπαινα και θα έφευγα στο νοσοκομείο και θα ήταν πολύ κουραστικό όλο αυτό».

Στη συνέχεια, είπε: «Την Ανθή τη θεωρούσαμε εύκολη νίκη. Εμένα με είχε κερδίσει μια φορά, αλλά ήταν στο μυαλό μας η εύκολη νίκη. Εφόσον δεν το ένιωσε η Ανθή καλά έκανε και δεν χαιρέτησε».

Η Μαριπόζα μιλώντας για τη δική της συνύπαρξη με τους μπλε, είπε: «Θεωρώ ότι ήταν άδικο το ότι είπαν πως έχω πει διαφορετικά πράγματα για τον κάθε παίκτη. Εγώ ήμουν στο νοσοκομείο και τα είπαν αυτά πίσω από την πλάτη μου και δεν ήμουν εκεί να υπερασπιστώ τον εαυτό μου».

Και αμέσως μετά σημείωσε: «Όταν ξέσπασα σε κλάματα βγήκαν κάποιοι και είπαν ότι το έκανα με σκοπιμότητα, στα ψέματα».

Δείτε ένα απόσπασμα από την εκπομπή «Loveit» όπου φιλοξενήθηκε η Έλενα Μαριπόζα Κρεμλίδου:

 

«Δεν με πλήγωσε κανένας. Στεναχωρήθηκα που δεν μου έδωσαν τον χώρο να μιλήσω»

Αρχικά, απαντώντας για το αν ο Νίκος Μπάρτζης έχει ηγετικές τάσεις η Μαριπόζα είπε: «Στον Νίκο νομίζω ότι ταιριάζει η θέση δίπλα στον Τζέιμς. Ο James δεν θέλει να τον λένε αρχηγό».

Και στη συνέχεια, μιλώντας για την σχέση της με τον Τζέιμπς, είπε χαρακτηριστικά: «Με τον James γνωριζόμασταν ελάχιστα πριν. Τον γνώρισα μέσα στο παιχνίδι. Νιώθω κι εγώ ότι ταιριάζω μαζί του. Μου αρέσει που έχει μυαλό, είναι στρατηγικός και πιστεύω ότι είναι ένας έξυπνος άνθρωπος και τον θαυμάζω γι' αυτό».

Ενώ αποσαφήνισε: «Δεν με πλήγωσε κανένας. Στεναχωρήθηκα που δεν μου έδωσαν τον χώρο να μιλήσω».

Τέλος, η Έλενα «Μαριπόζα» Κρεμλίδου αναφέρθηκε και στη σχέση της με τον Περικλή Κονδυλάτο, λέγοντας: «Ο Περικλής είναι υπέροχος. Εξ' αρχής ήθελα να τον γνωρίσω. Τον εκτιμούσα πολύ και στο παιχνίδι».

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM