Survivor - Χαμός με Κάτια και Ελευθερία: «Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη»

Τεράστια ένταση δημιουργήθηκε στην ομάδα των Διάσημων - Η Ελευθερία κατηγορεί την Κάτια για μη ομαδικό πνεύμα

Ελευθερία και Κάτια από την ομάδα των Διάσημων στο «Survivor 4», τσακώθηκαν για... το ρύζι και τις επιδόσεις στα αγωνίσματα.

Συγκεκριμένα, γεμάτη εκνευρισμό και κοιτώντας με έντονο ύφος την Κάτια είπε η Ελευθερία :«Κάποιοι άνθρωποι εδώ μέσα δεν δουλεύουν ομαδικά και σιγά-σιγά βγαίνουν διάφορα πράγματα. Εμείς μοιραζόμαστε και τον τελευταίο κόκκο ρύζι».

«Αυτό δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη»

«Το να μοιραστώ μια χούφτα ρύζι δεν παίζει κανέναν ρόλο», απαντά το μοντέλο, υποστηρίζοντας ότι τρέχει στους στίβους μάχης του «Survivor 4». «Ελα ρε, εμείς δεν τρέχουμε», τονίζει η τραγουδίστρια, προσθέτοντας: «Τρέχω, κοπέλα μου. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη».

Ο καυγάς της Ελευθερίας με την Κάτια έγινε με αφορμή την αποκάλυψη του Πάνου Καλίδη ότι είδε το μοντέλο να τρώει ρύζι μέσα στη νύχτα και τότε η γνωστή τραγουδίστρια τα έβαλε μαζί της για το ότι δεν λειτουργεί ομαδικά και δεν σέβεται τους συμπαίκτες της.

Ο Τριαντάφυλλος κατηγορεί τον Καλίδη

Στη συνέχεια, υπήρξε μια μεγάλη ένταση ανάμεσα στον Τριαντάφυλλο και τον Πάνο Καλίδη. Ο πρώτος κατηγόρησε τον δεύτερο για το γεγονός ότι δεν αποκάλυψε στην ομάδα πως είδε την Κάτια να τρώει κρυφά τη στιγμή που το αντιλήφθηκε, αλλά κάποιες μέρες μετά, αφού βγήκε προτεινόμενος προς αποχώρηση. Ορμώμενος από αυτή την ατάκα ο Πάνος Καλίδης έκανε αναφορά στην κλίκα η οποία, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν αυτή που τον ψήφισε.

Υπενθυμίζεται πως η Κάτια έχει δύο μέρες που επέστρεψε στο παιχνίδι μετά την μικρή περιπέτεια με την υγεία της.

Η ίδια είχε πει στους συμπαίκτες της: “Νιώθω πολύ καλύτερα. Όσο ήμουν υπό την παρακολούθηση των γιατρών σκεφτόμουν μόνο δύο πράγματα. Πρώτον ότι έδωσα μία υπόσχεση όταν ήρθα εδώ ότι όταν ακούσω το καμπανάκι θα προσέξω πάρα πολύ την υγεία μου και θα επιστρέψω σπίτι. Ότι θα επιστρέψω στη μαμά και στον μπαμπά. Ταυτόχρονα σκεφτόμουν τις δύο τελευταίες ψηφοφορίες, όλον τον κόσμο ο οποίος δύο φορές με έβγαλε δημοφιλέστερη και το μόνο που έχω να πω είναι ότι “μαμά, μπαμπά θα γυρίσω στο δεύτερο καμπανάκι”. Χρωστάω στον κόσμο να παραμείνω στο παιχνίδι όσο μπορώ. Γι’ αυτό και είμαι εδώ αυτή τη στιγμή. Ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα μου”.

Δείτε το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM