Survivor: Ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας;

Ποια από τις δύο ομάδες θα κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας στο αποψινό επεισόδιο του Survivor – Δείτε το spoiler της εκπομπής «Ευτυχείτε»

Όπως είναι γνωστό οι μπλε και οι κόκκινοι θα δώσουν μια ακόμη μεγάλη μάχη στον Άγιο Δομίνικο και θα διαγωνιστούν για το έπαθλο επικοινωνίας, μιας και οι ασυλίες έχουν ήδη λάβει χώρα.

Σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, «Ευτυχείτε», αποψινοί νικητές θα αναδειχθούν... ξανά οι μπλε. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια είπε: «Ο αγώνας θα είναι ντέρμπι» αλλά «μάλλον θα κερδίσουν οι Μπλε».

Επιπλέον, άφησε ερωτηματικό για το πρόκειται να δούμε κάποιο μήνυμα από τον αγαπημένο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη, μετά την άφιξη κιόλας του πρώην της στο νησί.

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Να υπενθυμίσουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, είδαμε την κόκκινη ομάδα να χάνει με σκορ 10-9 και να πρέπει να επιλέξει τον επόμενο υποψήφιο προς αποχώρηση.

Στο συμβούλιο του νησιού μετά την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε, υποψήφια αναδείχθηκε με οκτώ ψήφους η Σοφία Μαργαρίτη. Και η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα, η οποία κατείχε την ατομική ασυλία έθεσε ως υποψήφια την Μαριάνθη Κάσδαγλη.

Έτσι, οι τρεις υποψήφιες προς αποχώρηση από την κόκκινη ομάδα είναι η Σοφία Μαργαρίτη, η Μαριάνθη Κάσδαγλη και η Ανθή Σαλαγκούδη, η οποία προέκυψε μετά την ψηφοφορία που έγινε μετά την 1η ήττα της κόκκινης ομάδας στο αγώνισμα ασυλίας,

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM