Survivor: Η Χοψονίδου απαντά στον Κοψιάλη για τα σχόλια για την αδελφή της

Μια από τις τελευταίες προσθήκες στο ρόστερ του φετινού Survivor είναι η Βαλέρια Χοψονίδου, η οποία δεν έμεινε ασχολίαστη από τον youtuber Αλέξανδρο Κοψιάλη

Η Βαλέρια Χοψονίδου έφτασε πριν από λίγες μέρες στον Άγιο Δομίνικο, και παρά τις προσπάθειες της, μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να βοηθήσει ουσιαστικά την ομάδα των «μπλε». Μάλιστα, να σημειωθεί πως στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor δεν πήρε καν μέρος εξαιτίας μιας ωτίτιδας που την ταλαιπωρεί.

Βέβαια, όπως γίνεται με κάθε νέα προσθήκη στο παιχνίδι, αλλά και γενικότερα, οι παίχτες εί αια υτοί που χαίρουν σχολιασμού από όλους.

Έτσι λοιπόν, η αδυναμία της Βαλέριας Χοψονίδου μπήκε στο στόχαστρο του youtuber Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο οποίος με instastory απευθυνόμενος στην αδερφή της –και σύζυγο του μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη– Ολυμπία κάνοντας την tag, την σχολίασε γράφοντας: «κομάντο μας έστειλες».

Δείτε το instastory του:

Η Ολυμπία Χοψονίδου λοιπόν, εκμεταλεύτηκε αυτό το σχόλιο και δεν δίστασε να πάρει το λόγο και να απαντήσει στον youtuber με ένα δικό της instastory.

Δείτε τι απάντησε στον Αλέξανδρο Κοψιάλη η Ολυμπία Χοψονίδου στο womensnews.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM