Survivor: Τρεις νέες αναχωρήσεις για τον Άγιο Δομίνικο

Τρεις νέοι παίχτες αναχώρησαν για Άγιο Δομίνικο

Οι τρεις νέοι παίκτες που αναμένεται να ενταχθούν στο ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο, όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε».

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, δυο ακόμη γυναίκες και ένας άνδρας είναι αυτοί που κατευθύνονται προς τον Άγιο Δομίνικο από την Αθήνα προκειμένου να ενταχθούν στην μπλε και στην κόκκινη ομάδα.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η Άννα Ζηρδέλη στην εκπομπή, πρόκειται για την Νικολέτα Μαυρίδη, τη Χριστίνα Κεφαλά και τον Σάκη Κατσούλη.

Οι τρεις τους ντυμένοι casual και έχοντας στο πλάι τους ανθρώπους από την παραγωγή του Survivor βρέθηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και όπως αναφέρεται, αναχώρησαν για τον Άγιο Δομίνικο.

Η πτήση είναι Αθήνα – Φρανκφούρτη, Φρανκφούρτη – Μαδρίτη και Μαδρίτη – Άγιος Δομίνικος και έχει διάρκεια 14,5 ώρες.

Ποιοι είναι οι νέοι παίχτες

H 26χρονη Νικολέτα Μαυρίδη είναι καθηγήτρια pilates και χορεύτρια, η οποία μας είναι γνωστή μέσα από την συμμετοχή της στο «Dancing with the Stars» ως ντάμα του Βαγγέλη Κακουριώτη.

Η Χριστίνα Κεφαλά είναι 29 ετών και είναι αθλήτρια και influencer, ενώ είχε συμμετάσχει και στο «My Style Rocks».

Τέλος, ο άνδρας της παρέας, o 30χρονος Σάκης Κατσούλης είναι επιχειρηματίας, ενώ φέρεται να είναι πρώην σύντροφος της Μαριαλένας Ρουμελιώτη από τη Μπλε Ομάδα.

Δείτε παρακάτω:  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM