Survivor: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα-Μαρία Βέλλη - Ο τσακωμός με τον Αλέξη Παππά

Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα-Μαρία Βέλλη 

Μετά την ποινή που επιβλήθηκε σε Αλέξη Παππά και Chris Σταμούλη έχουν ανάψει τα «αίματα» στην μπλε ομάδα. Στο χθεσινό επεισόδιο ο ηθοποιός επιτέθηκε στην Άννα- Μαρία λέγοντας της πως είναι «δίπλα όλη μέρα με τον Νίκο» και «πώς θα ένιωθε το αγόρι της που είναι έξω», με αποτέλεσμα η youtuber μιλώντας στην κάμερα να ξεσπάσει σε κλάμματα.

Τι δήλωσε ο Αλέξης Παππάς

«Να σε ρωτήσω κάτι άλλο; Εσύ επειδή απ’ ότι έχω καταλάβει είσαι η δίκαια της παρέας από ότι αποδεικνύεται, το γεγονός ότι είσαι δίπλα με το Νίκο όλη μέρα και έχετε έρθει τόσο κοντά και κάνετε χαδάκια, κοιμάστε δίπλα-δίπλα κλπ τι σε κάνει να νιώθεις ως προς το αγόρι σου;

Γιατί μας βγαίνεις η αθώα περιστερά και μας βγάζεις ένα προφίλ ότι ξέρεις τι σου γίνεται κι εγώ είμαι ο τρελός της παρέας», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Αλέξης Παππάς.

Τι δήλωσε η Άννα-Μαρία

«Έχω συναναστραφεί στο παρελθόν με ανθρώπους σαν τον Αλέξη που άλλα δείχνουν και άλλα είναι που για να καλύψουν τον εαυτό τους δημιουργούν μια ψεύτικη εικόνα γύρο από το όνομά τους και την προσωπικότητά τους, ενώ στην πραγματικότητα δεν είναι αυτό.

Εκθέτει ανθρώπους ασταμάτητα και κυρίως τα κορίτσια του παιχνιδιού. Ο άνθρωπός μου με ξέρει αλλά έχουμε να μιλήσουμε τόσο καιρό, υπάρχει όλη αυτή η απόσταση, δεν είχε κανένα λόγο να πει ψέματα.

Δεν ξέρω τι φοβάται. Εγώ ήρθα κοντά με τον Νίκο επειδή τον συμπαθώ πάρα πολύ, γιατί επικοινωνούμε, γιατί κάνουμε παρέα.

Και στον Χρήστο έχω κοιμηθεί δίπλα και στον Αλέξη έχω κοιμηθεί. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να βάζει στο καζάνι ανθρώπους που δεν του φταίνε σε τίποτα για να καλύψει τα δικά του λάθη. Αισθάνομαι ότι δεν μπορώ να τον κοιτάω στα μάτια. Δε θέλω να του ξαναμιλήσω ποτέ», δήλωσε η Άννα Μαρία Βέλλη και ξέσπασε σε κλάματα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM