Survivor: Με άκρα μυστικότητα οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο

Το Survivor ξεκίνησε και ήδη έχει τραβήξει πάνω του όλα τα βλέμματα. Ωστόσο, στο απόλυτο παιχνίδι επιβίωσης όλα είναι εφικτά, και οι νέες αφίξεις στον Άγιο Δομίνικο θα μας ιντριγκάρουν – Ποιοι είναι οι celebrities που ετοιμάζονται να ενταχθούν; 

Το αγαπημένο reality επιβίωσης επέστρεψε στις οθόνες μας και ήδη βλέπουμε ανατροπές και ίντριγκες. Μην ξεχνάμε πως ήδη παρακολουθήσαμε την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση από την ομάδα των «Μαχητών» –έφυγε χθες, Δευτέρα (28/12) η Έλενα Λιλιοπούλου.

Βέβαια, υπάρχουν διάφορα ονόματα ατόμων στο τραπέζι που που πρόκειται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο και να ενταχθούν στις ομάδες των Μαχητών και των Διάσημων του φετινού Survivor.

Ποιοι βρίσκονται σε τροχιά ένταξης στο Survivor;

Είναι ήδη γνωστό πως η Ανθή Σαλαγκούδη, καθώς και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόκειται να ενταχθούν σε Διάσημους και Μαχητές, αντίστοιχα. Μάλιστα, οι δύο γυναίκες αναμένεται να ξεκινήσουν άμεσα να μετέχουν στα αγωνίσματα.

Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και μια πρόσφατη εξέλιξη που ίσως φέρει τα πάνω κάτω.

Η παραγωγή του Survivor έχει διαπιστώσει την ανισότητα μεταξύ των δύο ομάδων, γι' αυτό, σύμφωνα με όσα μετέφερε στο Πρωινό ο Αλέξης Μίχας, έχει ήδη καταρτιστεί υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις celebrities, οι οποίοι συζητούν ήδη με τον ΣΚΑΪ και την Acun Medya. Ειδικότερα, πρόκειται για τρεις νέους άνδρες διάσημους, οι οποίοι θα μπουν σταδιακά στην ομάδα των Διάσημων.

Ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς, το όνομα του οποίου έχει ακουστεί εδώ και αρκετό καιρό, όπως όλα δείχνουν, βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με την παραγωγή του Survivor, ώστε να φύγει άμεσα για τον Άγιο Δομίνικο και να είναι ένα από τα πρόσωπα που θα προστεθούν στην ομάδα των Διάσημων στο Survivor με σκοπό να συμβάλλει αποτελεσματικά.

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM