Στέλιος Φύτρος: «Έχω δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση»

Ο Στέλιος Φύτρος που πρωταγωνιστεί στις «8 λέξεις» αποκάλυψε πως έχει δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση

O γνωστός ηθοποιός, Στέλιος Φύτρος, που υποδύεται τον «Δημήτρη» στις «8 λέξεις» εκμυστηρεύτηκε πως έχει υποστεί σεξουαλική παρενόχληση.

Μιλώντας στο «MYtv», ο ηθοποιός μίλησε για την εξέλιξη του χαρακτήρα του στη σειρά, αλλά και για τον κύκλο των καταγγελιών στον καλλιτεχνικό χώρο.

Πώς εξελίσσεται ο ρόλος του Δημήτρη, τον οποίο υποδύεσαι;

Ο Δημήτρης συνεχίζει να δείχνει τη σκοτεινή πλευρά του, όμως κάποια στιγμή αρχίζει να αντιμετωπίζει τα θέματα που έχει και να βελτιώνεται.

Αυτή η αλλαγή θα συμβεί πριν βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεων του;

Ο Δημήτρης κατά βάθος δεν είναι κακός. Απλά, του έχουν συμβεί κάποια πράγματα και δεν ξέρει με ποιον τρόπο να τα διαχειριστεί. Κάποια στιγμή, όπως προανέφερα, θα τα αντιμετωπίσει. Από εκεί και πέρα, σίγουρα θα βρεθεί αντιμέτωπος με τις συνέπειες των πράξεών του, αλλά δεν ξέρω πόσο έντονες θα είναι ή αν θα καταφέρει να γλιτώσει.

Ο Δημήτρης φοβάται την αντίδραση του Άκη ή τις συνέπειες των πράξεών του;

Δεν νομίζω ότι φοβάται κάποιον. Αυτό συμβαίνει ίσως επειδή είναι κακομαθημένος, έχει την οικονομική άνεση και θεωρεί ότι όλα είναι δικά του και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Κάτι που του το έχει μάθει ο πατέρας του.

Η συμμαχία του με τον Μάρκο εναντίον του ‘Ακη έχει αποτελέσματα;

Η συμμαχία των δύο αντρών προχωράει κανονικά και δεν τους σταματάει κανένας και τίποτα. Από εκεί και πέρα, δεν γνωρίζω πώς θα εξελιχθεί η ιστορία.

Πώς εξελίσσεται η σχέση του Δημήτρη με την Ηλιάνα;

Η σχέση αυτών των δύο συνεχίζεται στο ίδιο μοτίβο.Έχουν αντιπαλότητα και μίσος. Μάλιστα, ο Δημήτρης συνεχίζει να επισημαίνει στην αδελφή του να κρατάει μια συγκεκριμένη στάση μπροστά στον πατέρα τους, ενώ, από ένα σημείο και μετά, αηδιάζει με όλους και παύει να ασχολείται μαζί τους.

Θα θελήσει να διαλύσει τον γάμο του Μιχαήλ με τη Βικτώρια ως αντίποινα;

Ο Δημήτρης έχει προχωρήσει παρακάτω με αυτό το θέμα.Έχει ξεπεράσει τη Βικτώρια. Τώρα μένει να δούμε αν θα γνωρίσει κάποια νέα γυναίκα και αν θα τον βοηθήσει να μπει στον ίσιο δρόμο.

Πολλοί και πολλές συνάδελφοί σου καταγγέλλουν ότι έχουν υποστεί βία σε οποιαδήποτε μορφή της. Ποια είναι η άποψή σου;

Η αλήθεια είναι ότι η βία, σε οποιαδήποτε μορφή της, υπήρχε ανέκαθεν στον χώρο. Δεν πέφτουμε απ’ τα σύννεφα. Τουλάχιστον όσον αφορά το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, που έχει συμβεί σ’ εμένα. Μου έχουν πει ξεκάθαρα ότι «εγώ δουλεύω μόνο με ανθρώπους με τους οποίους κάνω κάτι ερωτικά ή είναι φίλοι μας»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM