Σοφία Δανέζη: «Ο Κεχαγιάς είναι ένας πολύ καλός μου φίλος»

Η Σοφία Δανένη, η οποία έγινε ευρέως γνωστή στο κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο «Big Brother» βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, «The 2night Show», όπου και μίλησε για την εμπειρία της στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, την αναγνωρισιμότητα που έλαβε, την απώλεια του πατέρα της αλλά και για τη ζωή της στην Φρανκφούρτη

Στην εκπομπή «The 2Night Show» βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης (3/2) η πρώην παίκτρια του «Big Brother», Σοφία Δανέζη, η οποία μίλησε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μάλιστα του εκμυστηρεύτηκε πράγματα για την απώλεια του πατέρα της, τη ζωή της στην Φρανκφούρτη, την αναγνωρισιμότητα που έλαβε από το reality του ΣΚΑΪ αλλά και για την παραμονή της εκεί.

«Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram»

Χαρακτηριστικά, η Δανέζη ανέφερε για τη συμμετοχή της στο reality του ΣΚΑΪ: «Δέχθηκα πολύ λίγα άσχημα μηνύματα στο Instagram. Αυτό που με πλήγωσε πάρα πολύ, ήταν οι αναφορές στην οικογένειά μου. Στενοχωρήθηκα για τη μητέρα μου».

«Δεν μπορώ τη διπλωματία»

Αρχικά, η τραγουδίστρια, θέλησε να πει χαρακτηριστικά: «Σαν άνθρωπος έχω μάθει να έχω τον χρόνο μου, είμαι νοικοκυρά, πιστή και μαγειρεύω υπέροχα. Δεν μπορώ τη διπλωματία, είναι λάθος καμιά φορά, αλλά δεν την μπορώ. Θέλω να λέμε αλήθειες με τους ανθρώπους που βρίσκομαι κοντά».

«Από το Big Brother έχω κρατήσει πολλά καλά»

Και συνέχισε λέγοντας: «Από το Big Brother έχω κρατήσει πολλά καλά. Εξακολουθώ να κάνω παρέα με την Αφροδίτη, τη Χριστίνα και τον Κεχαγιά. Ο Δημήτρης θα μπορούσε να είναι ένας πολύ καλός μου φίλος και αυτό είναι».

Η Σοφία Δανέζη στο «The 2night show»

«Δεν με πείραξε που έχασα, γιατί τον στόχο μου τον έφτασα»

Στη συνέχεια, η όμορφη τραγουδίστρια, θέλησε να αποκαλύψει τον λόγο που την έκανε να μπει στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού και εξομολογήθηκε αν τελικά το μετάνιωσε ή όχι.

Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Δανέζη είπε: «Νιώθω τυχερή που μπήκα στο Big Brother. Δεν είχα βάλει μέσον για να μπω. Ήταν όνειρο μου να μπω εκεί. Να με γνωρίσει ο κόσμος σαν καλλιτέχνη. Δουλεύω 16 χρόνια γι' αυτό και μπήκα στο reality. Πήρα πολλή δημοσιότητα και γι' αυτό ακριβώς μπήκα. Δεν με πείραξε που έχασα, γιατί τον στόχο μου τον έφτασα, όλο αυτό ήταν μία εμπειρία ζωής. Το ένιωθα πως δεν θα ήμουν η νικήτρια. Η διαίσθησή μου έλεγε ότι θα κερδίσει η Άννα-Μαρία, το περίμενα».

Δείτε αναλυτικά όσα είπε στο βίντεο που ακολουθεί: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM