Η Σοφία Μουτίδου ως... Λίνα Μενδώνη

Η ηθοποιός αναπαριστά την υπουργό Πολιτισμού

στη συνέντευξη Τύπου

Πολλές ήταν οι αντιδράσεις και οι τοποθετήσεις τόσο από τον χώρο της υποκριτικής και του πολιτισμού όσο και από την αντιπολίτευση σχετικά με τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε την περασμένη Παρασκευή η υπουργός Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη. Ωστόσο, με έναν μοναδικό και σαρκαστικό τρόπο σχολίασε αυτή την πολύκροτη συνέντευξη σχετικά με την υπόθεση Λιγνάδη η ηθοποιός Σοφία Μουτίδου.

Η ηθοποιός, η οποία και διατηρεί κανάλι στο YouTube ανέβασε ένα βίντεο στο οποίο αναπαριστά την υπουργό Πολιτισμού, δίνοντας όλο το... backstage εκείνης της μέρας. Η Σοφία Μουτίδου δεν παρέλειψε να σχολιάσει και να σατιρίσει με τον δικό της τρόπο τα λεγόμενα της κ. Μενδώνη αλλά και το... ζήτημα της απευθείας ανάθεσης στον Δημήτρη Λιγνάδη της θέσης του διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

Το βίντεο μέχρι στιγμής έχει ξεπεράσει τις 270.000 προβολές, ενώ βρίσκεται στη 10η θέση στις τάσεις του YouTube.

Τι είχε δηλώσει η ηθοποιός πριν από τη συνέντευξη Τύπου

Η Σοφία Μουτίδου από την πρώτη στιγμή έχει σταθεί δίπλα στους συναδέλφους της, ενώ μάλιστα την περασμένη Παρασκευή, λίγο πριν πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου της υπουργού, η ηθοποιός προέβη σε μια μακροσκελή ανάρτηση, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Δύσκολη μέρα για τη Δημοκρατία σήμερα. Οριακή, θα έλεγα. Μέρα που θα διακυβευτούν πολλά. Αυτή η συνέντευξη δεν είναι της υπουργού Πολιτισμού μόνο.

Είναι μια σημαντική στιγμή να δούμε πόσο καλό μάς έκανε η απομόνωση. Σίγουρα, όλη η κατάσταση πολέμου που ζούμε λόγω του εγκλεισμού μας πολλές φορές μάς αποπροσανατολίζει και μας στρέφει στην προσωπική αγανάκτηση και αναζήτηση λύσεων καθαρά για τη δική μας ζωή. Αλλά ήταν και αυτή η ίδια που μας έφερε σε αυτή τη μεγάλη εποχή της αποκάλυψης, που σίγουρα και ο Ιωάννης θα ζήλευε».

Δείτε παρακάτω το βίντεο

 


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM