Sex and the City: Επιστρέφει στις οθόνες μας - Δείτε το νέο τρέιλερ της σειράς

Το «Sex and the City» επιστρέφει στις οθόνες μας - Η γυναικεία σειρά που σημάδεψε τα 90s αναβιώνει και ονομάζεται «And Just Like That».

Με τρεις πρωταγωνίστριες θα γίνει το makeover της διάσημης σειράς «Sex and the city». Η Σάρα Τζέσικα Πάρκερ που υποδύεται την «Κάρι», η Σίνθια Νίξον που υποδύεται τη «Μιράντα» και η Κριστίν Ντέιβις που υποδύεται τη «Σάρλοτ», εκτός από ρόλο ηθοποιού θα κατέχουν και αυτόν του παραγωγού. Οι τρεις τους κοινοποίησαν το πρώτο τρέιλερ της σειράς στα κοινωνικά δίκτυα.

Το trailer κυκλοφόρησε εχθές και έχει γίνει γνωστό πως το «And Just Like That» θα ακολουθεί την «Κάρι», την «Μιράντα» και την «Σάρλοτ» καθώς αντιμετωπίζουν τις περιπλοκότητες της ζωής στα 50 και τις νέες προκλήσεις της φιλίας τους. Η σειρά θα περιλαμβάνει 10 μισάωρα επεισόδια και τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν στα τέλη της ερχόμενης άνοιξης στη Νέα Υόρκη.

Η απουσία της Κιμ Κατράλ που υποδύεται την Σαμάνθα

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν διχασμένη, με άλλους να εκφράζουν ενθουσιασμό και αδημονία για την επιστροφή των πολυαγαπημένων χαρακτήρων και άλλους να διατυπώνουν την εκτίμηση ότι η νέα σειρά δεν πρόκειται να πάει καλά.

Ωστόσο, σίγουρα έχει απογοητεύσει το κοινό το ότι θα απουσιάζει η τέταρτη της γυναικείας παρέας, η Σαμάνθα. Η ίδια είχε γνωστοποιήσει πως μετά τις δύο ταινίες δεν θα ήθελε να συμμετάσχει σε αναβίωση της αγαπημένης σειράς.

Επίσης, σάλο είχε προκαλέσει ο δημόσιος καυγάς μέσω μηνυμάτων στο Twitter με την συμπρωταγωνίστριά της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, ύστερα από τον θάνατο του αδερφού της, το 2018. Συγκεκριμένα η Κατράλ είχε πει στην Σάρα Τζέσικα ότι «δεν χρειάζεται την αγάπη ούτε την υποστήριξή της». «Θέλω να είμαι απολύτως ξεκάθαρη. Δεν σε θεωρώ οικογένεια ούτε φίλη μου. Σου γράφω για να σου πω μια τελευταία φορά να σταματήσεις να εκμεταλλεύεσαι την τραγωδία μας για να αποκαταστήσεις την εικόνα του καλού κοριτσιού», ανέφερε η «Σαμάνθα» στο ιδιαίτερα καυστικό μήνυμά της.

Το «Sex And The City» έκανε πρεμιέρα το 1998 και γνώρισε απίστευτη επιτυχία για έξι σεζόν, μέχρι το τελευταίο επεισόδιο της σειράς το 2004. Δύο ακόμη ταινίες που γυρίστηκαν με πρωταγωνίστριες τις τέσσερις φίλες το 2008 και το 2010 σημείωσαν μεν εμπορική επιτυχία, όμως δέχτηκαν εξαιρετικά αρνητικές κριτικές.

Δείτε το τρέιλερ:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM