Ψαρρού: «Είναι πολύ όμορφο να είσαι η γυναίκα του Καράβα» (vid)

Η Ραφαέλα Ψαρρού, είναι η καλλονή σύζυγος του Γιώργου Καράβα, τον οποίο βλέπουμε φέτος στη θέση του coach στο GNTM του Star.

H πανέμορφη Ραφαέλα Ψαρρού μίλησε στην κάμερα του «Έλα χαμογέλα» για τη σχέση της με τον Γιώργο Καράβα, αλλά και την παρουσία του στο φετινό κύκλο του GNTM.

«Είναι πολύ όμορφο να είσαι η γυναίκα του Γιώργου Καράβα»

«Είναι πολύ όμορφο να είσαι η γυναίκα του Γιώργου Καράβα» πρόδωσε με χαμόγελο η Ραφαέλα. «Μου αρέσει γενικά η εικόνα που βγάζει στο GNTM, υπάρχει πολύ θετικό feedback από τον κόσμο και είναι πολύ ωραίο να παίρνεις αγάπη από άτομα που δεν τα έχεις δει ποτέ και δεν τα γνωρίζεις προσωπικά», συμπλήρωσε η ίδια.

«Γνωρίζω την Βίκυ και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση»

Όσον αφορά τα πρόσφατα πλάνα του καλού της με την Βίκυ Καγιά, στο πλαίσιο παρουσίασης φωτογράφισης στους παίχτες του reality μοντέλων, η Ραφαέλα επισήμανε: «γνωρίζω την Βίκυ και έχουμε μια πάρα πολύ καλή σχέση». Και στη συνέχεια, πρόσθεσε: «είμαστε φίλοι και είναι η δουλειά του Γιώργου. Όπως αντίστοιχα ένας ηθοποιός θα είχε μια ερωτική σκηνή, το ίδιο είναι και στο μόντελινγκ».

«Ο Γιώργος είναι πολύ μετρημένος»

«Ο Γιώργος είναι ένας άνθρωπος που προσέχει πάρα πολύ τι θα πει, τόσο στην τηλεόραση όσο και στη ζωή του. Είναι πάρα πολύ μετρημένος. Το έχει από μόνος του αυτό το κομμάτι. Αν δω κάτι που δεν μου αρέσει στο GNTM θα του το πω, αυτό είναι το μόνο σίγουρο» είπε με ειλικρίνεια η Ραφαέλα Ψαρρού.

«Γνωριστήκαμε μέσα σε ένα μαγαζί»

Η πανέμορφη κοπέλα, κλείνοντας μίλησε για την γνωριμία τους με τον Γιώργο Καράβα. Και είπε ούσα χαμογελαστή: «γνωριστήκαμε μέσα σε ένα μαγαζί. Ο Γιώργος με είδε, ήρθε, μου μίλησε και έτσι γνωριστήκαμε. Με προσέγγισε με πολύ όμορφο τρόπο. Δεν είναι το στιλ του αυτό του… γύπα».

Δείτε το απόσπασμα που ακολουθεί:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM