Πηνελόπη Τσιλίκα: Όσα είπε για τον ρόλο της στον «Σιωπηλό δρόμο»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» βρέθηκε η Πηνελόπη Τσιλίκα, μιλώντας για τη συμμετοχή της στον «Σιωπηλό δρόμο»

Η γνωστή ηθοποιός Πηνελόπη Τσιλίκα, την οποία απολαύσαμε στην ταινία «Μικρά Αγγλία», θα υποδύεται τη Θάλεια στον «Σιωπηλό δρόμο», τη νέα δραματική σειρά του Mega, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 4 Απριλίου.

Ο ρόλος της στη σειρά «Σιωπηλός δρόμος»

Η ίδια μίλησε για τον ρόλο της, λέγοντας: «Από την παιδική ηλικία, την εφηβεία, τα πράγματα με τη Θάλεια και την οικογένειά της δεν πάνε καλά. Μετά το σχολείο έφυγε για σπουδές στη Θεσσαλονίκη, όπου έπιασε δουλειά. Θα τη δούμε να γυρνάει Αθήνα.

Πηνελόπη Τσιλίκα Σιωπηλός Δρόμος

Ξέρω τον σκηνοθέτη Βαρδή Μαρινάκη, έχουμε δουλέψει μαζί. Τον αγαπώ και ως καλλιτέχνη και ως άνθρωπο. Και με αυτά που συμβαίνουν τώρα, είναι καλό να λέμε ότι ο Βαρδής είναι υγιής σκηνοθέτης και καλός άνθρωπος. Ένας καλός συνεργάτης. Είναι ωραίο να λες ότι σε μια δουλειά δεν θα κακοποιηθεί κανείς. Εξαιρετικό το σενάριο. Από τα καλύτερα πράγματα που έχω διαβάσει ποτέ. Οι φάσεις και οι διαδρομές που θα ακολουθηθούν στον "Σιωπηλό δρόμο" ως προς την πλοκή είναι αδιανόητες. Και οι χαρακτήρες είναι καλογραμμένοι. Ο κάθε ρόλος είναι μοναδικός. Είμαστε σε μια ομάδα που έχουμε όρεξη για δουλειά. Φτιάχνουμε πράγματα στο γύρισμα. Είναι πρόκληση για μένα ο ρόλος μου».

Για τις καταγγελίες

Η Πηνελόπη Τσιλίκα δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο ελληνικό κίνημα #metoo, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Είμαι πολύ χαρούμενη για τις αποκαλύψεις. Δεν ξέρω αν θα γίνει παντελώς κάθαρση. Μπήκαμε στις σχολές με ρομαντική αίσθηση και σιγά σιγά μάθαμε ότι πρέπει να αντέχουμε μια βία, γιατί είναι μέρος του επαγγέλματος. Δεν είναι έτσι ακριβώς τα πράγματα. Καλό θα ήταν το θέατρο και το σινεμά να μη γίνονται με όρους κακοποίησης των ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτό. Μπορεί να γίνει πολύ καλή τέχνη χωρίς βία».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM