Πέτρος Φιλιππίδης: Παρέλαβε τις καταγγελίες - Ετοιμάζει υπόμνημα για να απαντήσει

Δόθηκε ο φάκελος των καταγγελιών στους δικηγόρους του ηθοποιού - Αναμένεται η απολογία-απάντησή του σε καθεμία από αυτές

Δόθηκε από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών ο φάκελος με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση και εργασιακό εκφοβισμό στους δικηγόρους που έχει ο ορίσει ο ηθοποιός Πέτρος Φιλιππίδης, προκειμένου να ετοιμάσει την απολογία-απάντησή του σε καθεμία από αυτές μέσα στις επόμενες μέρες.

Άγνωστος παραμένει ο αριθμός των καταγγελιών εις βάρος του ηθοποιού, ενώ δεν είναι γνωστό ακόμα αν θα παρευρίσκεται στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού όπου θα συζητηθεί η περίπτωσή του. Το πιο πιθανό είναι να απαντήσει με υπόμνημα και μάρτυρες που θα καταθέσουν υπέρ του σε κάποιες από αυτές.

Σύμφωνα με το «Πρώτο Θέμα», όλα τα κανάλια που φιλοξένησαν σειρές με πρωταγωνιστή τον Πέτρο Φιλιππίδη φέρονται αποφασισμένα να μην τις προβάλλουν ξανά ως επαναλήψεις.

Οι καταγγελίες από Παπαχαραλάμπους, Αναστοσοπούλου και Δροσάκη

Να υπενθυμίσουμε πως η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και η Ελένη Δροσάκη κατέθεσαν καταγγελία στο Πειθαρχικό Συμβούλιο του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών κατά του Πέτρου Φιλιππίδη, για «σοβαρές πράξεις αντισυναδελφικής κι αντιεπαγγελματικής συμπεριφοράς που προσέβαλαν τη γενετήσια αξιοπρέπειά τους».

Απομακρύνθηκε από την τηλεοπτική σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο»

Ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει απομακρυνθεί από τη σειρά «Χαιρέτα μου τον πλάτανο», ενώ τέλος έχει λάβει, σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει ο τηλεοπτικός σταθμός του ANT1, και η συνεργασία του με το Θέατρο Μουσούρη.

«Όπως όλα δείχνουν, έχουμε τέλος εποχής του Πέτρου Φιλιππίδη από το Θέατρο Μουσούρη. Δεν πρόκειται να συνεχιστεί η συνεργασία του με τον γνωστό παραγωγό Κάρολο Παυλάκη. Ήταν πολύχρονη αυτή η συνεργασία. Όταν θα ξανανοίξουν τα θέατρα, αυτή η συνεργασία δεν θα συνεχιστεί», είχε μεταδώσει ο τηλεοπτικός σταθμός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM