Περρής κατά Βασιλάκου: «Δεν είναι παρουσιαστής, είναι αναγνώστης»

Πυρά κατά του Παναγιώτη Βασιλάκου έριξε ο Βαγγέλης Περρής, καθώς τον χαρακτήρισε «αναγνώστη» και όχι παρουσιαστή

Ο Βαγγέλης Περρής μίλησε για το reality «Battle of the Couples» και δε δίστασε να κάνει αρνητικά σχόλια για την παρουσίαση του Παναγιώτη Βασιλάκου.

Μάλιστα, τόνισε πως το συγκεκριμένο τηλεοπτικό προϊόν είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχει δει τα τελευταία χρόνια.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:

«Μη λέμε ότι είναι παρουσιαστής ο κος Βασιλάκος, είναι αναγνώστης. Του έχουν μπροστά ένα auto queue, το οποίο το διαβάζει χωρίς να ξέρει ότι εδώ θα πρέπει να δώσει κάπου παραπάνω έμφαση. Είναι αναγνώστης. [...] Είναι όλα τραβηγμένα από τα μαλλιά, είναι από τα χειρότερα πράγματα που έχω δει τα τελευταία χρόνια. Έκαναν γκρο πλαν στο τραύμα! Τραυματίστηκε μέσα στις λάσπες ένα κορίτσι και έκαναν γκρο πλαν για να δείξουν το πόσο αίμα έτρεχε. Αυτά είναι τραβηγμένα από τα μαλλιά και κάνουν αντιπαθές το προϊόν και αυτόν που το φιλοξενεί. Νομίζω είναι τεράστιο λάθος και δεν είναι ότι ο κόσμος δεν το βλέπει, είναι ότι ρίχνει τη φυσιογνωμία ενός σταθμού και γενικότερα της τηλεόρασης»

Παράλληλα, κατά τη διάρκεια του «Πρωινού», ο Αλέξης Μίχας ανέφερε πως πρόκειται για ένα από τα πιο ακριβά προγράμματα για τα δεδομένα του σταθμού, υπογραμμίζοντας πως υπάρχει έντονος προβληματισμός στο κανάλι, καθώς η τηλεθέαση υποχώρησε από την πρεμιέρα κατά 10 μονάδες και πλέον αναζητούν λύσεις τόνωσης του προγράμματος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM