Παπαγεωργίου για Ζενεβιέβ: «Νομίζω πως περνάει άσχημα στο GNTM»

Για το ρόλο της Ζενεβιέβ Μαζαρί στο GNTM τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Η πρώην κριτής του GNTM, Ηλιάνα Παπαγεωργίου σχολίασε την παρουσία της Ζενεβιέβ μέσα στο reality μοντέλων. Υπενθυμίζεται πως η Ζεν εκτός από το ρόλο της art director, έχει πλέον και τον ρόλο της κριτή, παίρνοντας τη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

Το γνωστό μοντέλο και νυν παρουσιάστρια δήλωσε μέσα από την εκπομπή της «Pop Up», πως νομίζει ότι η Ζενεβιέβ περνάει άσχημα στο GNTM.

Οι δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου

«Η Έλενα Χριστοπούλου είχε μια εμπειρία να κοουτσάρει πρόσωπα και να βρίσκεται σε ένα σετ μπροστά και πίσω από τις κάμερες -γιατί δεν ήταν μόνο μπροστά από τις κάμερες για τα παιδιά, ήταν και πίσω. Έχει δουλέψει πάνω σε αυτό σχεδόν 20 χρόνια και ξέρει πώς να διαχειριστεί τέτοιες καταστάσεις.

Εγώ νομίζω, επειδή την ξέρω τη Ζεν και έχουμε δουλέψει μαζί δυο χρόνια ότι… Εγώ νομίζω πως περνάει άσχημα. Συγγνώμη που το λέω, αλλά δεν περνάει καλά. Και φαίνεται. Είναι ένας άνθρωπος που είναι γλυκός και βοηθάει. Την έχουν προβληματίσει τα κόνσεπτ, έχουμε κορονοϊό και δε μπορεί να τα φτιάξει καλά και συνέχεια όλοι της φωνάζουν; Ακόμη και τα παιδιά της φωνάζουν στη φωτογράφιση. Έχει χαθεί λίγο ο ρόλος της και είναι κρίμα.

Όταν ξεκινάει μια φωτογράφιση τους δίνεις τις απαγορεύσεις. Από τη στιγμή που λες σε ένα ζευγάρι δεν ακουμπάς τον τοίχο, δεν ακουμπάει κανένας τον τοίχο. Εγώ νομίζω ότι έχει ταλαιπωρηθεί για να βγάλει αυτά τα κόνσεπτ και να φέρει αποτέλεσμα. Είναι δύσκολη χρονιά φέτος», σημείωσε χαρακτηριστικά η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM