Νίκος Μουτσινάς: «Όποιος δεν μπορεί να δει την εκπομπή ας μην τη δει καθόλου»

Ο παρουσιαστής ξεκαθαρίζει τη θέση του για το περιεχόμενο της εκπομπής του

Ο παρουσιαστής και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς βγήκε από τη ροή της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» και ξεκαθάρισε κάποια πράγματα σχετικά με τη θεματολογία του προγράμματός του, λέγοντας χαρακτηριστικά, μεταξύ άλλων, πως δεν μπορεί να ακολουθήσει την επικαιρότητα.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής δήλωσε: «Θα ήθελα να πω ότι η εκπομπή είναι μια πολύ συγκεκριμένη εκπομπή. Η εκπομπή έχει στηθεί για να υπάρχει γενικότερα, δεν μπορεί να παρακολουθήσει δυστυχώς τα γεγονότα. Φαίνεται λες και έχουμε πάρει όλοι ναρκωτικά, δεν συμβαίνει ακριβώς αυτό. Βασικά, δεν συμβαίνει καθόλου αυτό. Είμαστε εδώ, είναι αυτή η εργασία μας, την κάνουμε με όση αγάπη και χαρά μπορούμε. Δεν είμαστε κάτι ρομπότ που μετά φεύγουμε και κοπανάμε το κεφάλι μας στον τοίχο.

Σκεφτόμαστε, έχουμε άποψη, όπου μπορούμε τη λέμε… Θα παρακαλέσω λοιπόν όποιος δεν μπορεί να βλέπει αυτή την εκπομπή τη συγκεκριμένη στιγμή να μην τη δει κι αρχίζει και βρίζει μετά, ας μην τη δει καθόλου. Όποιος θέλει να περάσει καλά και να διασκεδάσει, είμαστε εδώ γι’ αυτόν.

Καταλαβαίνω την ένταση των ημερών και όλο αυτό που συμβαίνει. Και να καταλάβω αυτούς που λένε “άσε μας κι εσύ, ρε φαλακρέ, μεσημεριάτικα”! Τέλεια. Μην τη δείτε, δεν είναι υποχρεωτικό. Όποιος, όμως, θέλει να διασκεδάζει έστω και για ένα δίωρο, είμαστε εδώ γι’ αυτόν».

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα από την εκπομπή:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM