Έλενα Μπάση: Μπήκε στο πλατό της Γερμανού κρατώντας την ταυτότητα της (vids)

Η Έλενα Μπάση του The Bachelor, «εισέβαλλε» στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» κρατώντας στα χέρια της την ταυτότητα της.

Η Έλενα Μπάση ήταν από τις μεγαλύτερες -ηλικιακά- παίκτριες του «The Bachelor» και από την αρχή διεμήνυσε της επιθυμία της να φτάσει στο μεγάλο τελικό και να κατακτήσει την καρδιά του Παναγιώτη Βασιλάκου. Ωστόσο, δεν τα κατάφερε!

Η ίδια, μετά την αποχώρησή της από το reality, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται», όπου και έδωσε μια απάντηση στα σχόλια για την ηλικία της.

Η Έλενα αποκάλυψε την πραγματική της ηλικία

Μετά τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από την ίδια και την ηλικία της, η Έλενα Μπάση αποφάσισε να την αποκαλύψει, λέγοντας πως είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου 1978. Δηλαδή αποκάλυψε πως είναι 42 ετών. Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε και η παρουσιάστρια της εκπομπής, Ναταλία Γερμανού.

Δείτε παρακάτω:

Να υπενθυμίσουμε πως σε πρόσφατη συνέντευξη της στην εκπομπή «Happy Day», η Έλενα Μπάση είπε πως πρόκειται να αποκαλύψει την ηλικία της μονάχα στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού. Και αυτό καθώς διότι με την παρουσιάστρια «ήταν συμμαθήτριες» όπως δήλωσε χιουμοριστικά η πρώην διαγωνιζόμενη του «The Bachelor».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM