MasterChef: Αποχώρησε η Βίλλη - Η «βόμβα» της Μαρίνας με την χρυσή κάρτα

H χρυσή κάρτα άλλαξε τα δεδομένα στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef

Τα πάνω-κάτω ήρθαν στο MasterChef μετά τη χρήση της χρυσής κάρτας από την Μαρίνα, με την οποία και «έσωσε» τη Μαρία και κατέβασε από τον εξώστη τη Βίλλη. Λίγο πριν τη δοκιμασία αντιγραφής πιάτου, πραγματοποιήθηκε η ψηφοφορία με τους παίκτες της μπλε ομάδας να τσακώνονται μεταξύ τους.

Μάλιστα η αντίδραση του Παναγιώτη Τζαμαλή, ο οποίος λίγο πριν «καρφώσει» τις ψήφους του, απευθυνόμενος προς τους συμπαίκτες του είπε χαρακτηριστικά: «εσείς με αυτό που κάνατε δεν πρόκειται να φτιάξετε ομάδα. Έχετε μια κοπέλα την οποία πρέπει να προστατεύσετε και της βάζετε τη θηλιά στο λαιμό. Ντροπή σας!».

Υποψήφιοι από τη διαδικασία ψηφοφορίας βγήκαν η Μαρία, ο Στέφανος και ο Παναγιώτης. Την στιγμή που όμως η Μαρίνα ερωτήθηκε αν θα κάνει χρήση της χρυσής κάρτας, την έδωσε στη Μαρία, κατεβάζοντας κάτω την Βίλλη. Η πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν αυτής της Βίλλης, η οποία δεν μπορούσε να κρύψει την συγκίνησή της, βλέποντας από τον εξώστη την Μαργαρίτα να κλαίει, μόλις έγινε γνωστό το αποτέλεσμα.

«Εγώ την έστειλα εκεί πέρα»

Εντύπωση προκάλεσε σε όλους η κίνηση της Μαρίνας με την χρυσή κάρτα. Όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η ίδια: «Εγώ την έστειλα εκεί πέρα και αδίκως ψηφίζεται για να σωθεί η Βίλλη από την μπλε ομάδα».

https://www.youtube.com/watch?v=Csh_VeAwf4o&t=67s

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM