«MasterChef»: Η εντυπωσιακή αλλαγή της Σπυριδούλας Καραμπουτάκη και η πρόταση γάμου που δέχτηκε

Παντρεύεται η πρώην παίκτρια του «MasterChef», Σπυριδούλα Καραμπουτάκη 

Καλεσμένη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» ήταν το πρωί της Δευτέρας (29/3) η πρώην παίκτρια του «Masterchef», Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Η Σπυριδούλα έχει προχωρήσει σε μια εντυπωσιακή αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, σε σημείο που να είναι σχεδόν αγνώριστη. Συγκεκριμένα, υιοθέτησε ένα νέο hair look, καθώς έβαψε το μαλλί της ξανθό σαντρέ, αφήνοντας πίσω την κόκκινη απόχρωση.

«Ανανεώθηκα, μου έκανε καλό η καραντίνα»

«Ανανεώθηκα. Μου έκανε καλό η καραντίνα εμένα» τόνισε χαρακτηριστικά η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στον φετινό κύκλο του «Masterchef» αλλά και στο λάθος που έκανε η Μαρίνα Ντεμολλάι που την οδήγησε στην αποχώρηση.

«Το πιναμπούρ και τα αποξηραμένα μανιτάρια είναι η χειρότερη παγίδα και ενός επαγγελματία. Δηλαδή φέρθηκε σαν ερασιτέχνης, ενώ δεν είναι, γιατί είναι μεγάλη παγίδα. Θέλει να το προσέξεις το πιναμπούρ, όπως και τα μανιτάρια. Επίσης νομίζω ότι δεν το είχε και καλά βρασμένο. Το πήρε πως είναι κάτι απλό. Στις αντιγραφές δεν μπορείς να υπολογίσεις. Η αντιγραφή είναι αντιγραφή. Οπότε καλός ή κακός μάγειρας δεν παίζει κάποιον ρόλο. Είναι θέμα τύχης αλλά και αντίληψης» υπογράμμισε η πρώην παίκτρια του «Masterchef».

Έδειξε το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της

Ωστόσο, μέσω της εκπομπής προχώρησε σε μια αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή. Η Σπυριδούλα ετοιμάζεται να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας στο πλευρό του αγαπημένου της, Αποστόλη Γερμάνη. Η σεφ, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο «MasterChef», πλέει σε πελάγη ευτυχίας, και μάλιστα έδειξε on camera το μονόπετρο που της χάρισε ο σύντροφός της.

«Όλα τα ζευγάρια περνάνε προβλήματα, αλλά τα ξεπερνάνε όταν υπάρχει αγάπη. Όταν φύγει ο κορονοϊός, θα βάλουμε μπροστά τον γάμο μας. Είναι η ανανέωση που είπα. Λάθη κάνουμε πάρα πολλά. Επίσης έρχονται στιγμές στη ζωή που σου δείχνουν ποιοι είναι δίπλα σου και ποιοι δεν είναι» ανέφερε στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου».

Σπυριδούλα Καραμπουτάκη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM