«MasterChef»: Τι είπε ο Πάνος Ιωαννίδης για τα ζευγάρια και τις κόντρες του διαγωνισμού;

Ο Πάνος Ιωαννίδης μέσα από τον αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» μίλησε για τα ζευγάρια που έχουν δημιουργηθεί στο σπίτι του MasterChef, καθώς και για τα «πυρά» που δέχεται από τους συμπαίχτες του ο Κωστής Αλεξάξης

Μέσα από τον  αέρα της εκπομπής «Ευτυχείτε» ο σεφ και κριτής του MasterChef μίλησε για όσα συμβαίνουν σ' αυτόν τον κύκλο του διαγωνισμού.

«Δεν είναι η δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας»

Αρχικά, ο κριτής του MasterChef Πάνος Ιωαννίδης αναφερόμενος στα ζευγάρια που έχου σχηματιστεί εντός του διαγωνισμού, είπε: «Δεν τα γνωρίζουμε αυτά. Εμείς είμαστε μόνο μέσα στο στούντιο και μέσα στη ροή του παιχνιδιού».

Αμέσως μετά, ο ίδιος αναφέρθηκε και στην κόντρα που έχει δημιουργηθεί μεταξύ του Κωστή Αλεξάκη των συμπαιχτών του. Ειδικότερα, ο Πάνος Ιωαννίδης είπε χαρακτηριστικά: «Το τι κάνουν οι παίκτες μεταξύ τους, είναι δικό τους θέμα. Εμείς λίγο απέχουμε. Είμαστε υπεύθυνοι συντονισμού στη ροή του παιχνιδιού, των διαδικασιών και σε όλες τις δοκιμασίες που βάζουμε. Και να κρατάμε τις ισορροπίες στη ροή του παιχνιδιού. Δεν είναι η δουλειά μας να μπαίνουμε σε προσωπικές διαμάχες και το τι κάνει ο καθένας».

Αυτή η απάντηση από του Πάνου Ιωαννίδη, δημιούργησε μια μικρή ένταση στο πλατό της εκπομπής, με τον Γρηγόρη Γκουντάρα να επιμένει πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην ξέρουν όλα όσα λαμβάνουν χώρα στο σπίτι του διαγωνισμού.

Πάνος Ιωαννίδης και Κατερίνα Λένη

Ωστόσο, τη δική της απάντηση έδωσε και η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής, Κατερίνα Λένη, η οποία εξήγησε πως πράγματι οι κριτές δεν έχουν έχουν εικόνα για το τι γίνεται στο σπίτι ή όσα λένε οι παίχτες στο booth, επιβεβαιώνοντας έτσι τα λεγόμενα του Πάνου Ιωαννίδη.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM