«MasterChef»: Η Μαργαρίτα πήρε το Silver Award

Το χθεσινό επεισόδιο του «MasterChef» τα είχε όλα και το Silver Award αποτέλεσε έκπληξη τόσο για τους παίχτες όσο και για το κοινό – Η Μαργαρίτα δεν μπορούσε να πιστέψει πως κέρδισε το Silver Award του φετινού κύκλου

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου του «MasterChef» είδαμε πως οι κριτές εξέπληξαν τους διαγωνιζόμενους, καθώς η δοκιμασία είναι «silver» και ο νικητής αυτής θα έπαιρνε 10.000 ευρώ. Οι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν με τα πολλά να προετοιμάσουν 3 πιάτα –ορεκτικό, κυρίως πιάτο και γλυκό– προκειμένου να ικανοποιήσουν τους 3 κριτές, Κοντιζά, Ιωαννίδη και Κουτσόπουλο, καθώς και τον καλεσμένο σεφ της βραδιάς, Αθηναγόρα Κωστάκο.

Οι παίχτες «ρίχτηκαν» στην σκληρή αυτή μάχη, ωστόσο, όπως ανακοίονωσαν οι 4  κριτές μετά την αξιολόγησή τους για το Silver Award, δεν βρήκαν προσπάθεια με 3 στα 3 πιάτα.

Αρχικά, κάλεσαν μπροστά τον Παναγιώτη, τον Παύλο, την Ανούς και τον Στέφανο. Στη συνέχεια, ο Αθηναγόρας Κωστάκος είπε απευθυνόμενος στον Τζαμάλ: «Τα πιάτα σου ήταν ήρεμα με highlight του μενού σου το σεμιφρέντο που θα πάρω τη συνταγή». Επίσης, η ιδέα του του Παύλου να χρησιμοποιήσει χαρουπάλευρο στο γλυκό του, το οποίο θύμιζε σοκολάτα έδωσε πολλά credits στον παίκτη που όπως του είπαν οι κριτές, καθώς εκείνος είχε το καλύτερο γλυκό. Ο καταϊδρωμένος Στέφανος άκουσε ότι είχε κάνει κάποιες καλές παρασκευές, όχι όμως τέλειες. Στην Ανούς είπαν πως τα πιάτα της είχαν φινέτσα. Έτσι, 4 πρώτοι διαγωνιζόμενοι μπορεί να μην κέρδισαν το Silver Award, ωστόσο, ήταν ασφαλείς και πέρασαν στους «9» του διαγωνισμού.

Η νικήτρια του Silver Award

Σειρά είχαν ο Τζιοβάνι, η Μαργαρίτα και ο Διονύσης. Ένας από τους τρεις ήταν ο νικητής του μεγάλου βραβείου, ενώ όπως είπαν και οι κριτές, το κοινό τους στοιχείο ήταν το γλυκό, που ήταν το πιο αδύναμο πιάτο. Η καλύτερη προσπάθεια όμως, εκείνη που άξιζε τα 10.000 ευρώ ήταν αυτή της Μαργαρίτας, η οποία δεν κατάφερε να συγκρατηθεί και έβαλε τα κλάματα καθώς, όχι μόνο δεν το περίμενε αλλά φοβόταν πως θα έφευγε κιόλας.

Πιο συγκεκριμένα, αναφορικά με την προσπάθεια της ακούσαμε τον Αθηναγόρα να της λέει: «Δεν ξέρω πώς τα σκαρφίστηκες, αλλά τα πιάτα σου αν τα έτρωγα σε εστιατόριο θα καλούσα σίγουρα τους σεφ να ρωτήσω πώς τα έφτιαξαν. Είσαι γεννημένη να κάνεις αυτό που κάνεις. Είσαι ταλέντο». Η παίκτρια δεν σταμάτησε να τσιμπιέται, να γελάει διαρκώς και να χειροκροτείται από τους συμπαίχτες της.

Παράλληλα, χάρισε απλόχερα θεϊκές ατάκες στο κοινό, όπως αυτή που απηύθυνε στον αρραβωνιαστικό της. Πιο συγκεκριμένα, η Μαργαρίτα είπε: «Χρήστο, βρήκαμε τα λεφτά για τον γάμο. Μετά μη μου λες ότι δεν έχουμε λεφτά για γάμο. Ράψου, βρες κουστούμι, κούρντισε το μπουζούκι σου κι εγώ θα σε πάρω όταν βγω από δω κι ας μην με θες».

Οι χειρότερες προσπάθειες και η αποχώρηση

Οι χαμένοι της δοκιμασίας ήταν η Μαρία, η Λία και ο Νίκος Σ., ωστόσο, η Λία παρά τις αστοχίες της και τα δύο ολοκληρωμένα πιάτα που σέρβιρε, κέρδισε τους κριτές και ανέβηκε εξώστη. Ο Νίκος Σ. και η Μαρία ήταν εκείνοι με τα χειρότερα πιάτα. Μάλιστα, η Μαρία έκανε το χειρότερο πιάτο που έχει δοκιμάσει ποτέ ο Αθηναγόρας Κωστάκος. Ωστόσο, οι πολλές αστοχίες και απροσεξίες του Νίκου Σ. του στοίχισαν την παραμονή του στο σπίτι και τελικά ήταν ο παίχτης εκείνος που είδε την πόρτα της εξόδου από τον διαγωνισμό μαγειρικής, ενώ η Μαρία ανέβηκε εξώστη στο παρά-τσακ.

Δείτε παρακάτω:ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM