MasterChef: Ο Κοντιζάς έφτυσε το φαγητό – Δείτε τι βρήκε μέσα (vid)

«MasterChef» : Η πρώτη ομαδική δοκιμασία του reality μαγειρικής του Star, άφησε άφωνους κριτές και διαγωνιζόμενους. Μέσα σε όλα, ο Σωτήρης Κοντιζάς, αναγκάστηκε να φτύσει φαγητό.

Το επίπεδο είναι ιδιαιτέρως υψηλό και το γνωρίζουν πολύ καλά παίχτες και κριτές.

Τρεις ομάδες και όχι δυο ήταν η πρώτη ανατροπή για την ομαδική δοκιμασία. Οι ομάδες έπρεπε να λειτουργούν σαν ένα σώμα, με ευελιξία, αντίληψη και συνεργασία.

Η σοβαρότητα, η έμπνευση, η μεθοδική οργάνωση για τα πιάτα, που έπρεπε να βγουν, η σωστή καθοδήγηση από τους αρχηγούς και η πιστή εφαρμογή των οδηγιών τους, ήταν απαραίτητα συστατικά επιτυχίας.

Οι διαγωνιζόμενοι όμως δεν ήταν οι μόνοι που βρέθηκαν προ εκπλήξεως. Αντιθέτως, και οι κριτές ήρθαν αντιμέτωποι με μια … δυσάρεστη εμπειρία, δοκιμάζοντας τα φαγητά.

Ειδικότερα, ο Σωτήτης Κοντιζάς αναγκάστηκε να φτύσει φαγητό κατά τη διάρκεια της δοκιμής αυτής. Ο λόγος ήταν ότι βρέθηκε χώμα στο ορεκτικό της κόκκινης ομάδας με αρχηγό τον Ηλία.

Πιο συγκεκριμένα, το ορεκτικό της κόκκινης ομάδας, περιείχε γυαλιστερές, οι οποίες απαιτούν ένα συγκεκριμένο τρόπο διεργασίας προτού μπουν στο πιάτο. Πράγμα το οποίο δεν έγινε και έτσι κατέληξαν με χώμα στα πιάτα τους οι τρεις κριτές.

Δείτε παρακάτω και το σχετικό απόσπασμα:

Εν συνεχεία, οι κριτές προχώρησαν στη δοκιμή και βαθμολόγηση όλων των πιάτων. Τα αποτελέσματα της πρώτης εσωτερικής ομαδικής διαδικασίας θα τα μάθουμε στο επόμενο επεισόδιο.

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM