MasterChef: «Ο ανταγωνισμός μ’ έριξε ψυχολογικά»-Δείτε ποιος το είπε (pics)

«MasterChef»: Πρώην παίκτρια του reality μαγειρικής αποκαλύπτει πως ο ανταγωνισμός που κυριαρχούσε στο σπίτι του MasterChef την έριξε ψυχολογικά.

Ο λόγος για την Μάγδα Κοπαλίδου.

Τι ήταν αυτό που σου κέντρισε το ενδιαφέρον και δήλωσε συμμετοχή στο MasterChef;

Κατ’ αρχάς λατρεύω να παρακολουθώ φανατικά το MasterChef και, βλέποντάς το συνέχεια, με φανταζόμουν μέσα σε αυτό. Όμως, δεν τολμούσα. Μάλιστα, πέρυσι, έλεγα συνέχεια «θέλω, θέλω» και δεν δήλωσα καν συμμετοχή, μέχρι που το έκαναν για μένα κάποιες φίλες μου.

Γιατί δεν τολμούσες να δηλώσεις συμμετοχή;

Γενικά δεν είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης και νομίζω αυτό έχει φανεί. Φαντάσου, στο σπίτι μου, δεν έχω καν τηλεόραση και το MasterChef το έβλεπα μέσω διαδικτύου. Από την άλλη, είχα τη δουλειά μου και άλλα πράγματα να κάνω, οπότε δεν θα είχα χρόνο να αφιερώσω. Θα έπρεπε να αφήσω κάτι.

Μετάνιωσες για την απόφασή σου βλέποντας τα πράγματα πιο αποστασιοποιημένα;

Δεν το μετανιώνω καθόλου γιατί πέρασα πάρα πολύ ωραία. Σίγουρα είχε πολύ δύσκολα κομμάτια, και το ψυχολογικό δεν ήταν εύκολο, αλλά ήταν μια φανταστική εμπειρία. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ να το ζήσω.

Θα ξαναδήλωνες συμμετοχή στο παιχνίδι, τώρα που έχεις και μια αίσθηση για το τι γίνεται;

Θα ξαναπήγαινα γιατί σίγουρα θα πέρναγα καλύτερα και θα ήμουν πιο ελεύθερη. Για αυτόν τον λόγο, άλλωστε, πήγα να ξαναμαγειρέψω και να διεκδικήσω μια δεύτερη ευκαιρία.

Εσύ έχεις μετανιώσει για κάτι;

Έχω μετανιώσει για το γεγονός ότι δεν είχα αυτοπεποίθηση και δεν “υπερασπιζόμουν” ούτε τα πιάτα που έδινα. Δηλαδή, πήγαινα μπροστά στους κριτές και έλεγα ότι δεν μου αρέσουν τα πιάτα μου, ενώ εκείνοι έλεγαν ότι είναι νόστιμα και προσπαθούσαν να μου ανεβάσουν τη διάθεση. Παρ’ όλα αυτά, εγώ έπεφτα ψυχολογικά, χωρίς να με κρίνει κάποιος άσχημα. Θα μπορούσα να δώσω περισσότερα εάν δεν είχα αυτό το ψυχολογικό, που θέλω να είμαι πάντα τέλεια, πρώτη και καλύτερη. Ο ανταγωνισμός με έριξε.

Εσύ αισθάνθηκες να χάνεις τον εαυτό σου;

Εγώ δεν έχασα τον εαυτό μου, αλλά τον βρήκα. Θεωρούσα ότι είμαι πολύ δυναμικός άνθρωπος, ότι θα βγει όλο αυτό και θα είμαι η ψυχή του παιχνιδιού, αλλά τελικά κατάλαβα ότι έπρεπε πρώτα να αποδείξω στον εαυτό μου και στους γύρω μου την αξία μου και μετά να… γαβγίσω.


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM

*Η συνέντευξη δόθηκε στο «MYtv»