MasterChef: Η συγκινητική ανάρτηση του Σταυρή μετά τον τελικό (pics)

«MasterChef»: Μετά από περίπου πέντε μήνες μαγειρικής, δύσκολων δοκιμασιών και απαιτητικών συνταγών, το reality μαγειρικής ολοκληρώθηκε με τον μεγάλο τελικό.

Ως γνωστός, μεγάλος νικητής αναδείχθηκε ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Λίγο μετά τον τελικό, ο φιναλίστ Σταύρος Γεωργίου προχώρησε στην πρώτη του ανάρτηση στο Instagram, μετά από πολύ καιρό, αναρτώντας μια φωτογραφία με τους συντελεστές του MasterChef 4.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας ευχαρίστησε την παραγωγή και τους κριτές.

«Ένα μεγάλο ταξίδι έφτασε στο τέλος του! Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο το κόσμο, ειδικά την Κύπρο μας για την πίστη, στήριξη και την αγάπη που μου έδειξε τους τελευταίους 7 μήνες! Ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου την οικογένεια μου,και τους φίλους μου! Την παραγωγή αυτού του τεράστιου project, τους κριτές για όλη την στήριξη τους και τα καλά τους λόγια για να γίνω ακόμα καλύτερος στο μεγάλο κεφάλαιο που ονομάζεται ΜΑΓΕΙΡΙΚΗ γιατί για αυτό μπήκα στο διαγωνισμό! ΝΙΚΗΤΕΣ είμαστε όλοι! Να έχετε όλοι πάνω από όλα υγεία, αγάπη και ευτυχία σε αυτές τις δύσκολες μέρες που έχουμε περάσει αυτό τον καιρό! Stay tuned... Something BIG is coming!!!» έγραψε στην ανάρτησή του στο Instagram.

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση του:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ


ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM