MasterChef: Έξαλλη η Κατερίνα με τα σχόλια του Ηλία (vid)

«MasterChef» : Εντάσεις εντός και εκτός κουζίνας για τους παίχτες του ριάλιτι μαγειρικής του Star. Οι «μπηχτές» και τα «κακεντρεχή» σχόλια δε λείπουν, στρέφοντας την προσοχή όλων στις κόντρες και όχι στο καθαρά διαγωνιστικό μέρος.

Κατά τη διάρκεια του τεστ δημιουργικότητας στο MasterChef, ο Σωτήρης Κοντιζάς μιλούσε με την Κατερίνα Λένη για την κάρτα ασυλίας.

Ο Ηλίας Κιαζόλι παρενέβη στη συζήτηση κάνοντας λόγο για έρωτα της Κατερίνας με τον Διονύση. Το έλεγε για πλάκα; Το έλεγε σοβαρά; Δεν ξέρουμε!

Η αλήθεια, όμως, είναι ότι η Κατερίνα Λένη τσαντίστηκε με τη συμπεριφορά του.

«Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο».

«Της πήρε τα μυαλά ο γέρος, πάει, ερωτεύτηκε! Τον γέρο βρήκες; Να ερωτευόσουν εμένα, εντάξει, στο γέρο πήγες; Τι μπορεί να σου προσφέρει ένας γέρος άνθρωπος; Μια φορά την εβδομάδα, τι να την κάνω;», είπε ο Ηλίας Κιαζόλι κι έκανε έξαλλη την Κατερίνα Λένη.

«Γενικώς, ζήλεψαν πάρα πολύ που την κάρτα την πήρε ο Διονύσης και όχι κάποιος άλλος. Αλλά όσα δεν φτάνει η αλεπού, τα κάνει κρεμαστάρια. Καμία πλάκα! Οι ηλίθιοι πιστεύουν διάφορα. Ηλίθιοι! Ηλιθιότητα! Η βλακεία στο σπίτι είναι ατελείωτη. Δεν νομίζω ότι έχω δώσει τέτοιου είδους δικαιώματα για να πιστεύει κάποιος κάτι τέτοιο», είπε η Κατερίνα Λένη.

Δείτε και το σχετικό video παρακάτω:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM