Mενεγάκη: Η απουσία της από την κοπή της πίτας του Alpha και τα εκατοντάδες μηνύματα (pics+vid)

Πολλά ακούγονται τον τελευταίο καιρό για το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Mενεγάκη και για το γεγονός ότι η παρουσιάστρια έχει ήδη αποφασίσει να φύγει από τον Alpha και να περάσει κάποιο χρονικό διάστημα στην Αμερική.

O Alpha έκοψε χθες, 13 Φεβρουαρίου 2020, την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο Μουσείο Οίνου και οι περισσότεροι συνεργάτες του καναλιού ήταν εκεί. Η Ηλιάνα Χρυσικοπούλου δημοσίευσε φωτογραφία με τους συνεργάτες της Ελένης, Κάλλια Καρτσάκη, Κάλλια Καστάνη, Τάσο Τεργιάκη, Εύη Φραγκάκη, Μαρία Κεφαλά και Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο. Απούσα η Ελένη Μενεγάκη.

Οι σχέσεις της με το κανάλι είναι μετέωρες και το γεγονός αυτό ήρθε να επιβεβαιωθεί και με την χθεσινή απουσία της.

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρευρέθηκε στην κοπή της πίτας και ο λόγος προφανής. Η παρουσιάστρια δεν ανανεώνει το συμβόλαιό της με τον Alpha και το έχει ανακοινώσει στους ιθύνοντες του σταθμού από τις αρχές της σεζόν. Όπως έχει γραφτεί τον Οκτώβριο, θα ταξιδέψει στην Αμερική με τον Μάκη Παντζόπουλο και θα κάνει μία ανάπαυλα από την tv για να γυρίσει ανανεωμένη.

Οι διαδικτυακοί της φίλοι είδαν τη φωτογραφία της ομάδας της από την κοπή της πίτας και ανησύχησαν που η Ελένη δεν βρισκόταν εκεί.

Δείτε τις φωτογραφίες με τα σχόλια στο Instagram:

Δείτε το βίντεο με το on air σχόλιο της Mενεγάκη μετά την ηχηρή απουσία από την κοπή πίτας του Alpha:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM