Θυμάστε τη Λυδία από τη σειρά «Λατρεμένοι μου γείτονες»; - Δείτε σε ποιο σίριαλ πρωταγωνιστεί σήμερα

Το μικρό χαριτωμένο κοριτσάκι που υποδυόταν τη μικρή Λυδία, μεγάλωσε και 12 χρόνια μετά πρωταγωνιστεί σε ελληνική σειρά

Το όνομα της όμορφης ηθοποιού στην πραγματικότητα είναι Μαρίτα Γαγάνη και έπαιζε στον δεύτερο κύκλο της σειράς (2008-2009) και έκανε την κόρη του διεθνούς φήμης διδάκτωρ Σεξολογίας, Ηλία Γαληνού (Χρήστος Σιμαρδάνης) και της φωτογράφου σύζυγού του Ολίβιας (Ράνια Σχίζα).

Πως είναι σήμερα η «μικρή Λυδία»

Σήμερα, περίπου 12 χρόνια μετά, τη συναντάμε ξανά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1 με τίτλο "Φαμίλια". Στη "Φαμίλια" η Μαρίτα Γαγάνη υποδύεται την Έλλη Αρμαούση, μία από τις 16χρονες δίδυμες κόρης της οικογένειας και ο ρόλος της έχει ως εξής:

Μαθήτρια Λυκείου, που ζει για το «φαίνεσθαι», τη μόδα και τα social media. Την ενδιαφέρει να τσατάρει με τις φίλες της, να ποστάρει το τέλειο story και να βγαίνει βόλτες. Για τα μαθήματα του σχολείου αδιαφορεί. Αυτό που την ενδιαφέρει είναι να είναι δημοφιλής και cool. Είναι σνομπ, ψώνιο και βασικά στην κοσμάρα της. Επίσης, είναι όμορφη. Και το ξέρει. Και το εκμεταλλεύεται πολύ με τα αγόρια. Συχνά, κοροϊδεύει την αδελφή της ότι είναι «φυτό», όπως και τον μικρό αδελφό της ότι είναι εκκολαπτόμενο σπασικλάκι.