Κοραλία Καράντη: «Έλεος με την ανθρωποφαγία»

Η τηλεφωνική παρέμβαση της ηθοποιού - «Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται»

Η Κοραλία Καράντη παρενέβη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» μετά από απόσπασμα που έπαιξε στην εκπομπή από την συνέντευξη που παραχώρησε η ηθοποιός στον τηλεοπτικό σταθμό του Mega και τη Δανάη Μπάρκα.

Να σημειωθεί πως τόσο η Ναταλία Γερμανού, όσο και τα άτομα από το πάνελ της εκπομπής δεν έδωσαν μεγάλη έκταση στο θέμα και μάλιστα σημείωσαν πως πιθανώς πρόκειται για ατυχείς δηλώσεις της κα. Καράντη.

Η ηθοποιός σε τηλεφωνική της παρέμβαση, ιδιαίτερα εξαγριωμένη και εκνευρισμένη για την έκταση που πήραν οι δηλώσεις της, θέλησε να ξεκαθαρίσει και να επαναδιατυπώσει όσα ήθελε να πει. Η κα. Καράντη στην εισαγωγική της τοποθέτηση δήλωσε πως θα έπρεπε να την έχουν προειδοποιήσει από την εκπομπή, ότι θα προβληθεί το σχετικό απόσπασμα.

«Μου χτυπάτε ένα πράγμα για το οποίο είμαι πάρα πολύ ευαίσθητη. Έχω πάρα πολλούς φίλους μετανάστες και προέρχομαι και η ίδια από οικογένεια προσφύγων» δήλωσε χαρακτηριστικά. Η ίδια μάλιστα ανέφερε πως μιας και δεν διαθέτει προσωπικές σελίδες κοινωνικής δικτύωσης, «δανείστηκε» τη σελίδα ενός φίλου, όπου και ανήρτησε ένα σχετικό κείμενο που επεξηγεί το ακριβές περιεχόμενο των δηλώσεων της.

«Προσπαθώ να καταπιώ τον θυμό μου και την αγανάκτησή μου για την παραμόρφωση των λόγων μου. Δεν είχα καμία πρόθεση να πω αυτά τα τερατώδη πράγματα που μου καταλογίζονται» δήλωσε η κα. Καράντη.

«Υπήρξα κι εγώ θύμα»

«Έλεος με την ανθρωποφαγία. Ο λόγος που πήγα στην πρωινή εκπομπή είναι ότι αισθάνθηκα την ηθική υποχρέωση να δηλώσω ότι θα καταθέσω ως μάρτυρας υπεράσπισης σε όποια γυναίκα έχει υπάρξει θύμα» δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Υπήρξα κι εγώ θύμα μιας πολύ σκληρής εποχής» τόνισε. «Προσωπικά ονειρεύομαι μια κοινωνία που καθένας δεν θα βρεθεί στη θέση του θύματος» πρόσθεσε.

«Είμαι ανυπεράσπιστη και κάποιοι με χτυπάτε ανελέητα. Δεν μπορείτε να με κανιβαλίζετε» τόνισε αναφορικά με τα σχόλια που έχουν γίνει για τις δηλώσεις που έκανε προ ολίγων ημερών, υπογραμμίζοντας πως επρόκειτο για ένα «φραστικό ατόπημα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM