Κωνσταντίνου: Ο «Σέργιος» δεν παρακολουθεί τις «Άγριες Μέλισσες» (vid)

«Άγριες Μέλισσες»: Εντύπωση προκάλεσε με τις δηλώσεις του ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, ο οποίος υποδύθηκε τον «Σέργιο Σεβαστό» στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1.

Μπορεί ο ρόλος του να ήταν μόνο για λίγο στη σειρά, αλλά η δολοφονία του χαρακτήρα του είναι αυτή που εξακολουθεί να είναι στο προσκήνιο και τη δεύτερη σεζόν.

Ο γνωστός ηθοποιός μας εξέπληξε με τις δηλώσεις του, καθώς ανέφερε πως δεν παρακολουθεί τη σειρά.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:

«Δεν ξέρω, δεν παρακολουθώ το σίριαλ. Ξέρω ότι έτσι άρχισε η δεύτερη σεζόν αλλά δεν το παρακολουθώ. Δεν έχω τηλεόραση καν! Η αλήθεια είναι ότι μπήκα στη διαδικασία να δω τα επεισόδια που έπαιζα για να παρακολουθήσω πως είμαι, επειδή δεν είχα ξανακάνει τηλεόραση. Κάπως πληροφορούμαι από τα παιδιά που παίζουν»

Σχετικά με την επανεμφάνιση του Σέργιου Σεβαστού, ο Ανδρέας Κωνσταντίνου είπε: «Γύρισα κάποιες σκηνές flash back. Προβλήθηκε η μία και θα προβληθούν άλλες 3, 4 ακόμα. Η εμπειρία μου από τις Άγριες Μέλισσες είχε ένα ενδιαφέρον».

Πληροφορίες για τη ζωή του

Ο Ανδρέας Κωνσταντίνου γεννήθηκε στις 15 Νοεμβρίου το 1982 στο Τύμπιγκεν και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Έχει σπουδάσει στην Ανωτέρα Δραματική Σχολή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ έχει και πτυχίο κοινωνικού λειτουργού.

Έχει γίνει γνωστός από τις ταινίες Μικρά Αγγλία, Ουζερί Τσιτσάνης και Το τελευταίο σημείωμα. Για την τελευταία ταινία, κέρδισε στα Βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου το βραβείο Α' Ανδρικού ρόλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWS2U ΣΤΟ INSTAGRAM